G DATA – Versiunea business 14.1: caracteristici de protectie imbunatatite

Atacurile Ransomware au crescut semnificativ in acest an – troienii folositi pentru rascumparare, Petna si WannaCry, au demonstrat intr-un mod impresionant acest lucru. Companii mari, cum ar fi Maersk si Beiersdorf, au suferit pierderi de ordinul milioanelor. Datorita tehnologiei sale integrate anti-ransomware, noua versiune G DATA Business 14.1 nu lasa nicio sansa malware-ului folosit pentru santaj si protejeaza fiabil impotriva amenintarilor necunoscute. Noile solutii business de securitate sunt acum disponibile.

Imbunatatire datorata tehnologiei Anti-Ransomware

Cu noua generatie de business 14.1, G DATA isi extinde capabilitatile solutiilor de securitate cu tehnologia proactiva impotriva programelor ransomware. Aceasta completeaza recunoasterea bazata pe comportament cu o tehnologie de generatie urmatoare, care recunoaste si blocheaza tentativele de criptare intr-o etapa timpurie intr-o retea corporate. Esecurile operationale sunt acum de domeniul trecutului prin prevenirea atacurilor ransomware.

O mai buna imagine de ansamblu si administrabilitate

Administratorii IT se confrunta cu provocari majore atunci cand vine vorba de protejarea retelei corporate pe care o administreaza. Motivul pentru aceasta este cresterea eterogenitatii retelei datorita conectarii a tot mai multe dispozitive. Prin urmare, este logic sa se utilizeze un sistem de management al politicilor care sa permita controlul si gestionarea dispozitivelor informatice ale angajatilor. Cu versiunea 14.1, comenzile dispozitivului pot fi definite cu exceptiile specifice fiecarui utilizator. De exemplu, se pot stabili persoanele care au acces la utilizarea stick-urilor USB, in timp ce alte persoane din companie nu au acest drept.

In acest fel, administratorii IT se pot asigura ca malware-ul este tinut departe de retea, intr-un mod eficient. Daca sunt detectate activitati neobisnuite in retea, managerii IT sunt avertizati imediat.

Datele mele raman in Europa!

In 2011, G DATA a semnat un angajament cu TeleTrust. Rezultatul: o garantie „fara backdoor”. Compania IT cu sediul in Bochum, Germania, isi asigura clientii ca nu sunt exista brese in propriile solutii de securitate, puse la dispozitia serviciilor de informatii. G DATA nu lasa deschise usile din spate, asigurand nu numai cea mai buna protectie posibila, dar si o protectie demna de incredere impotriva amenintarilor din mediul online. Acest aspect este deosebit de important pentru companiile care iau foarte in serios confidentialitatea si viitorul regulament UE privind protectia generala a datelor (EU-GDPR). In plus, G DATA garanteaza reducerea la minim a colectarii datelor cu caracter personal si a informatiilor de telemetrie. Aceasta abordare respecta deja principiul GDPR UE – si mult mai mult: prelucrarea acestor informatii si date are loc in Germania.

Overview al G DATA Business Solutions Version 14.1

G DATA Antivirus Business

Aceasta solutie protejeaza retelele companiilor impotriva programelor ransomware folosind tehnologii antivirus certificate si premiate.

G DATA Antivirus Business este administrat de pe o consola centralizata de management si protejeaza automat toate serverele, statiile de lucru, notebook-urile si smartphone-urile cu Android si iOS, fara a reduce performantele.

G DATA Client Security Business

G DATA Client Security Business ofera cea mai buna protectie posibila pentru datele de orice fel ale companiei. Protectia hibrida integrata combina tehnologiile de securitate bazate pe semnaturi si proactivitate intr-o bariera de netrecut impotriva atacurilor cibernetice, a malware-ului, a programelor exploit, a ransomware-ului, a sabotajului si a furtului de date. In plus, Client Security Business include un firewall si un modul anti-spam.

G DATA Endpoint Protection Business

Datorita G DATA Endpoint Protection Business, companiile beneficiaza de multiple niveluri de protectie: protectia hibrid protejeaza in mod fiabil sistemele informatice impotriva tuturor amenintarilor online si raspunde in mod proactiv noilor amenintari. Pe langa protectia impotriva malware-ului, un modul anti-spam, protectia integrata anti-exploit si protecția anti-ransomware, solutia de retea include un manager de politici care permite administratorilor sa aplice respectarea politicilor privind utilizarea Internetului, a dispozitivelor si a software-ului.

Cele mai importante caracteristici cheie

 • Protectie globala, fara afectarea resurselor computerelor, impotriva amenintarilor online, cu securitate stratificata pentru clientii de Windows, Mac si Linux
 • Protectie impotriva ransomware
 • G DATA Mobile Device Management: Integrarea tuturor dispozitivelor cu Android si iOS cu drepturi de clienti depline
 • Protejeaza clientii de vulnerabilitatile din programele software instalate, prin protectia anti-exploit
 • Modul G DATA BankGuard pentru tranzactii sigure de plata online
 • USB Keyboard Guard protejeaza in mod fiabil clientii impotriva dispozitivelor USB daunatoare
 • Protectie integrata impotriva spam-urilor si a emailurilor infectate
 • Functionalitate completa chiar si in afara retelei, pentru laptopuri sau alte dispozitive mobile de serviciu aflate pe teren
 • Tabloul de bord simplu ce afiseaza toate informatiile relevante pentru o utilizare mai usoara
 • Inventariere software si hardware pentru toti clientii – administrare mai usoara prin afisarea detaliata a inventarului
 • Administrarea de la distanta este posibila si prin intermediul interfetei web accesibila de oriunde
 • Filtrul de navigare blocheaza site-uri care nu se incadreaza in rutina zilnica de lucru
 • Optional: Mail Security cu protectie de e-mail independenta de serverul de e-mail si cu filtru de virusi si spam
 • Optional: Network Monitoring pentru monitorizarea completa a infrastructurii, de la imprimanta la server
 • Optional: Modulul Patch Management, care asigura inchiderea vulnerabilitatilor software in timp real.
 • Optional: Linux Web Security Gateway ofera Web Gateway bazat pe Squid cu protectie completa impotriva virusilor si phishing- ului
 • Optional: Premium Service & Support include serviciile complete ale specialistilor G DATA

G DATA Business Solutions pot fi testate gratuit si fara nicio obligatie.

Alte Articole de 104 :