Generatoare curent configurate la cerere

Un generator de curent reprezinta atat o solutie de incredere pentru sistemele de alimentare cu energie electrica a unor consumatori prioritari, cat si sursa principala de alimentare pentru zonele izolate unde nu exista retea de alimentare cu energie electrica. Foarte des utilizat in incinta cladirilor cu destinatie speciala: banci, spitale, sedii de firme, aeroporturi, fabrici, unitati militare, un generator este indispensabil si in cazul sustinerii evenimentelor in aer liber, de exemplu. Principalele avantaje ale unor asemenea aparate includ autonomie, mobilitate si independenta energetica totala.

In functie de intrebuintarea lor, grupurile electrogene se impart in mai multe categorii: grupuri industriale, portabile, profesionale, pentru constructii, pentru sudura, silentioase. In plus, ele pot fi echipate cu motoare pe benzina sau diesel, in functie de puterea lor. Astfel, motoarele pe benzina sunt destinate generatoarelor cu puteri mici, iar cele cu motoare diesel celor cu puteri mari si foarte mari.

O alta diferentiere in ceea ce priveste grupurile electrogene se refera la modul de pornire, care poate fi electric, la sfoara sau automat. Pornirea automata incepe de la 6 KVA. Pentru montarea in spatii unde zgomotul reprezinta o problema, exista posibilitatea montarii unei carcase speciale pentru atenuarea acestuia.

Endress Group Romania produce generatoare curent cu carcase silentioase sub marca Zenessis (85 dBA la 1 metru sau mai bine), super silentioase (75 dBA la 1 metru sau mai bine) si carcase de protectie la intemperii pentru grupuri cu puteri intre 8 kVA si 880 kVA. Peste 880 kVA ofera containere de 7, 10 si 13 m. Datorita noilor carcase, grupurile electrogene fara carcasa, intre 8 kVA si 275 kVA, pot fi usor convertite in modele cu carcasa. Toate carcasele Zenessis sunt proiectate si realizate in conformitate cu standardele relevante din domeniu si ofera, in acelasi timp,  o calitate deosebita a finisajelor, usi pentru un acces facil la toate componentele grupului, rezervor de volum mare integrat, ochiuri de ridicare si canturi pentru manevrarea cu stivuitorul etc. Vopsirea carcaselor se realizeaza cu vopsea rezistenta la intemperii, in camp electrostatic. Din motive de siguranta, carcasele sunt prevazute cu un buton exterior pentru oprire de urgenta.

In plus, fiind producator generatoare, Endress Group Romania ofera si suportul tehnic necesar pentru alegerea configuratiei optime a grupului electrogen care sa indeplineasca particularitatile aplicatiei dorite.

Optiunile configurabile pentru generatoare curent se refera la: tipul de panou electric (manual sau automat, cu sau fara A.A.R.), rezervoare suplimentare de mare capacitate, tipul de rezervor, capacitatea rezervorului montat pe sasiu, modul de prezentare (deschis, in carcasa rezistenta la intemperii sau insonorizata, in container, pe trailer), functionare la temperaturi extreme (pana la -30 grade Celsius), sisteme de monitorizare si control de la distanta, modul de lucru in paralel (cu reteua electrica sau cu un alt grup electrogen) etc.

Pentru aplicatiile cu cerinte speciale puteti apela la generatoare curent configurabile la cerere. Orice problema de alimentare poate fi rezolvata cu ajutorul unui echipament Zenessis, tinand cont de varietatea gamelor si de optiunile disponibile.

DATE DE CONTACT

Telefon: 0255 22 78 25
Website: http://www.endress-generatoare.ro/

Alte Articole de 397 :