Ghid de selectie a tigarilor electronice

ghid-de-selectie-a-tigarilor-electronice

Pentru unii oameni, fumatul nu este doar un viciu, ci un stil de viata. Tigara face parte din tabieturile lor si din stilul lor de a trai. Oamenii fumeaza dupa mesele principale, la cafea, la intalniri cu prietenii. Sunt asa-zisii fumatori de ocazie si fumatori inraiti. Fiecare om insa ar trebui sa puna in prim-plan sanatatea sa si nu un simplu viciu, iar pentru a reusi o imbunatatire a starii lor de sanatate unii isi indreapta atentia catre tigari electronice ieftine. Acestea sunt alternative excelente la fumatul clasic!

Tigara electronica se alege in functie de:

  • Lichide tigari electronice . Acestea au preturi variabile si apartin unor producatori de renume precum Anarchist, Beard, Dough Bros, Gatsby, Jam Monster, Naked, VapeBar sau Vaper Treats. Sunt chiar kituri de lichid DIY (do it yourself) pe care il pot crea utilizatorii absolut in functie de preferintele lor, avand la dispozitie baze, aditivi, arome concentrate si nicotinizare.
  • Atomizoarele sunt de mai multe feluri si au un rol foarte important in asigurarea unei experiente desavarsite in ceea ce priveste fumarea de tigari electronice. Inainte de a achizitiona o tigara este bine ca oamenii sa tina cont de capacitatea atomizorului, materialele din care este confectionat, cum se face alimentarea cu lichid si alte criterii.
  • Modurile tigarilor electronice pot fi mecanice, electronice, baterii standard, pot avea accesorii, acumulatori, huse si incarcatoare, trebuie doar ca potentialii cumparatori sa isi seteze un anumit model in minte.
  • Aspectul tigarii electronice sau designul acesteia este un criteriu pe care il au in minte deopotriva doamnele si domnii pentru ca fiecare vrea sa arate cat mai bine cu tigara in mana, si nu sa fumeze “in pumn”.
  • Siguranta pe care o ofera tigara electronica este esentiala. Daca tigarile normale afectau oamenii fizic pe o perioada indelungata, intr-un proces lent, tigarile electronice au “reputatia” prost inteleasa de a “bubui” in buzunar, in mana sau la gura utilizatorului. acele produse sunt de o calitate foarte slaba si, in general, orice dubiu legat de un anumit site in care se comercializeaza astfel de tigari trebuie luat in calcul.
  • Accesoriile cu care vine tigara electronica la pachet conteaza foarte mult. Cele mai cautate sunt kiturile care contin cabluri USB, adaptoare pentru priza de perete sau masina, arome de inceput si manuale de utilizare.
  • Consumabilele nu reprezinta deloc un criteriu de neglijat. Acestea sunt foarte importante mai ales pentru ca acest dispozitiv are componente ce necesita inocuite o data la cateva luni sau elemente ce trebuie reimprospatate la cateva zile.

In concluzie, din grija pentru fumatori s-a creat tigara electronica pentru ca acestia sa isi pastreze intact viciul si placerea, insa acesta sa implice costuri mult mai mici si efecte nocive minime asupra sanatatii!

Alte Articole de 1 :

Ai nevoie de servicii grafica Hai sa vorbim!

Ai nevoie de servicii grafica? Hai sa vorbim!

Designul grafic sau servicii grafica reprezinta un proces de creatie care trebuie sa transmita un mesaj convingator si bine orientat spre publicul tinta. Contactul intre un furnizor de servicii sau...

ecomunicate

Unde poti paria pe Gala Premiilor Oscar 2021?

Ediția cu numărul 93 a Premiilor Oscar este programată pe 26 aprilie, atât în Dolby Theatre cât și în Union Station din Los Angeles. Acest eveniment este considerat unul dintre...