GoPro Fusion, camera ideala pentru filmari impresionante

gopro fusion

Recent, cei de la GoPro au lansat un nou produs destinat celor care iubesc aventura si doresc sa o imortalizeze in imagini cat mai vii. GoPro Fusion este o camera a carei principala functie este aceea de a putea filma la 360 de grade. Conform celor care au reusit sa puna mana pe ea, este una dintre cele mai performante camere de actiune de pe piata, chiar daca are si mici neconcordante tehnice.

Asteptarile au fost mari in ceea ce o priveste, in conditiile in care aproape orice camera GoPro a fost construita fara greseala, ceea ce a si dus la o serie de probleme financiare pentru brand, care nu a avut motive sa vanda update-uri sau produse imbunatatite.

Dupa o mica analiza, cei de la govideo.ro au scos in evidenta urmatoarele calitati ale camerei GoPro Fusion.

Design-ul camerei GoPro Fusion

Asa cum si-a obisnuit clientii, GoPro a pastrat si pentru Fusion ideea simplitatii. Este o camera cu linii simple, de forma patrata si cu o grosime asemanatoare camerei Hero 6. In ceea ce priveste dimensiunile, este o camera de dimensiuni reduse, dar este ceva mai mare decat Hero 6.

Este construita in asa fel incat sa fie folosita cu usurinta, cu doua butoane de control si dispune de materiale care o fac extrem de sigura impotriva socurilor.

Noul produs al celor de la GoPro are o camera video in fata si una in spate, pentru filmarile la 360 de grade. Nu dispune de touchscreen, insa are un mic ecran monocrom unde sunt afisate toate informatiile necesare.

Evident, este construita in asa fel incat sa poata rezista la apa pana la adancimi de 5 metri, la socuri fizice si la praf.

Specificatiile camerei

Modelul Fusion este echipat cu doua lentile care fac capturi la 180 de grade si au capacitatea de a crea videoclipuri de 5.2 K. Senzorii si partea optica sunt, de fapt, elementele cele mai atractive, care transforma aceasta camera intr-una dintre cele mai bune de pe piata.

Chiar daca sunt filmulete filmate la 360 de grade, acestea vor putea fi urmarite fara probleme pe orice tip de ecran, inclusiv pe cel de telefon.

Filmarea pe timp de noapte este si ea extrem de interesanta, chiar daca majoritatea camerelor ce filmeaza la 360 de grade nu se descurca bine la acest aspect. Este adevarat ca in zonele foarte intunecate apare zgomot, insa aceasta noua camera a celor de la GoPro se descurca exemplar.

Cost, avantaje si dezavantaje

Costul acestei camere este de aproximativ 700 de dolari, bani care sunt motivati de stabilizarea excelenta si evident, de calitatea superioara a imaginilor la 360 de grade.

Multi nu considera acest produs a fi unul excelent, ci doar unul bun, insa raportul calitate/pret este unul atractiv.

Gadgetul se remarca printr-o rezistenta sporita la praf, prin versatilitate si prin imagini usor de editat. Din pacate, o parte mai putin placuta este faptul ca aplicatia pentru desktop este destul de greu de administrat. De asemenea, cei care nu au mai facut filmulete la 360 de grade s-ar putea sa aiba ceva probleme in a invata.

Alte Articole de 1 :

ecomunicate

Cum creez un CV original

CV-ul dvs. este prima impresie pe care o au angajatorii despre dvs. De aceea este atat de important sa arati rapid de ce esti un candidat de top pentru rolul...

acr30_125_ron_cu_brad_batoane_scortisoara_conuri_globuri.

Cum sa decorezi casa anul acesta: ghid pas cu pas

Nu doar bradul de Craciun si masa din sufragerie merita o atingere magica in acest an. Si restul casei trebuie imbracat in culorile si accesoriile specifice acestei sarbatori de sfarsit...