GoPro Fusion, camera ideala pentru filmari impresionante

gopro fusion

Recent, cei de la GoPro au lansat un nou produs destinat celor care iubesc aventura si doresc sa o imortalizeze in imagini cat mai vii. GoPro Fusion este o camera a carei principala functie este aceea de a putea filma la 360 de grade. Conform celor care au reusit sa puna mana pe ea, este una dintre cele mai performante camere de actiune de pe piata, chiar daca are si mici neconcordante tehnice.

Asteptarile au fost mari in ceea ce o priveste, in conditiile in care aproape orice camera GoPro a fost construita fara greseala, ceea ce a si dus la o serie de probleme financiare pentru brand, care nu a avut motive sa vanda update-uri sau produse imbunatatite.

Dupa o mica analiza, cei de la govideo.ro au scos in evidenta urmatoarele calitati ale camerei GoPro Fusion.

Design-ul camerei GoPro Fusion

Asa cum si-a obisnuit clientii, GoPro a pastrat si pentru Fusion ideea simplitatii. Este o camera cu linii simple, de forma patrata si cu o grosime asemanatoare camerei Hero 6. In ceea ce priveste dimensiunile, este o camera de dimensiuni reduse, dar este ceva mai mare decat Hero 6.

Este construita in asa fel incat sa fie folosita cu usurinta, cu doua butoane de control si dispune de materiale care o fac extrem de sigura impotriva socurilor.

Noul produs al celor de la GoPro are o camera video in fata si una in spate, pentru filmarile la 360 de grade. Nu dispune de touchscreen, insa are un mic ecran monocrom unde sunt afisate toate informatiile necesare.

Evident, este construita in asa fel incat sa poata rezista la apa pana la adancimi de 5 metri, la socuri fizice si la praf.

Specificatiile camerei

Modelul Fusion este echipat cu doua lentile care fac capturi la 180 de grade si au capacitatea de a crea videoclipuri de 5.2 K. Senzorii si partea optica sunt, de fapt, elementele cele mai atractive, care transforma aceasta camera intr-una dintre cele mai bune de pe piata.

Chiar daca sunt filmulete filmate la 360 de grade, acestea vor putea fi urmarite fara probleme pe orice tip de ecran, inclusiv pe cel de telefon.

Filmarea pe timp de noapte este si ea extrem de interesanta, chiar daca majoritatea camerelor ce filmeaza la 360 de grade nu se descurca bine la acest aspect. Este adevarat ca in zonele foarte intunecate apare zgomot, insa aceasta noua camera a celor de la GoPro se descurca exemplar.

Cost, avantaje si dezavantaje

Costul acestei camere este de aproximativ 700 de dolari, bani care sunt motivati de stabilizarea excelenta si evident, de calitatea superioara a imaginilor la 360 de grade.

Multi nu considera acest produs a fi unul excelent, ci doar unul bun, insa raportul calitate/pret este unul atractiv.

Gadgetul se remarca printr-o rezistenta sporita la praf, prin versatilitate si prin imagini usor de editat. Din pacate, o parte mai putin placuta este faptul ca aplicatia pentru desktop este destul de greu de administrat. De asemenea, cei care nu au mai facut filmulete la 360 de grade s-ar putea sa aiba ceva probleme in a invata.

Alte Articole de 1 :

rent a car otopeni

Rent a car Bucuresti in cele mai avantajoase conditii

Rent-a-car-otopeni.ro este o companie de inchirieri auto din capitala care furnizeaza servicii atat persoanelor fizice cat si celor juridice, acestia vin cu cele mai bune oferte la masini, atat cele...

forex

Cine castiga pe piata Forex?

Cei care nu au luat niciodata contact cu piata Forex si aud de traderi care castiga mii de euro in doar cateva ore, fie sunt atrasi instantaneu de ideea de...

Rochie de mireasa Amelie rochii simple mireasa cununia civila reducere ieftine 2

Rochia de mireasa potrivita

Alegerea rochiei de mireasa este acel moment pe care fiecare domnisoara l-a visat si la care s-a gandit cel putin o data in viata. Rochia de mireasaeste acea rochie speciala...