Huse iPhone 7 – cum sa alegem o husa potrivita

In prezent, telefoanele inteligente vin la pachet cu performate si caracteristici tot mai avansate. Preturile acestora sunt ascendente si de aici apare provocarea: cum se poate pastra si proteja investitia facuta in telefoane inteligente?

Raspunsul este foarte simplu, spre exemplu, daca aveti un iPhone 7 tot ce trebuie sa faceti este sa cautati in magazinele specializate unde se comercializeaza  huse iPhone 7 si veti gasi o multitudine de produse care va vor ajuta in demersul de a proteja telefonul de socuri.

Este bine sa alegeti o carcasa de protectie, o husa si o folie cu rolul de a proteja displayul. Din fericire, industria accesoriilor pentru telefoane si tablete s-a dezvoltat cu mult in paralel cu industria gadgeturilor si astfel toti proprietarii responsabili de telefoane inteligente pot sa gaseasca solutiile potrivite de protectie.

Reguli de care sa tii cont in alegerea unei huse iPhone 7

In momentul in care piata ofera o gama vasta de optiuni, utilizatorii pot sa fie pusi in incurcatura si de aceea este important ca atunci cand pleaca la cumparaturi sa stie cel putin orientativ ce cauta. Pentru  huse iPhone 7 se aplica acelelasi reguli ca si in cazul celorlalte huse pentru telefon, indiferent de marca si model. Totul tine in primul rand de siguranta telefonului si ulterior de comoditatea de utilizare.

In primul rand este important sa alegeti husa conform cu modelul de telefon pe care il detineti. Astfel, daca aveti  un iPhone 7 veti alege  huse iPhone 7 si nu huse pentru alt tip de telefon, gen iPhone 7 Plus etc. Este recomandat sa evitati husele universale pentru ca desi, ca solutie temporara pot parea utile, cele dedicate unui anumit model ofera un nivel mai bun de protectie.

Materialul din care este facuta husa este de asemenea foarte important. Privind din punct de vedere strict al aspectului, husele din piele sunt mai elegante clar decat cele realizate din plastic. Cu toate acestea, este vorba despre materiale si nu despre design. Exista mai multe optiuni mult mai bune decat pielea.

Husele din plastic rigid sunt practice si usor de aplicat si de foarte multe ori sunt subtiri astfel incat abia se pot vedea pe conturul telefonului. Plasticul poate sa ofere un plus de protectie si posibilitatile de personalizare reprezinta un avantaj considerabil. Fiecare persoana poate sa isi aleaga husa in nuanta preferata cu imprimeurile dorite si vor asigura telefoanelor protectia dorita.

Husele de silicon sunt facute din materiale moi si flexibile ceea ce contribuie la protectia sporita a telefoanelor la momentul incidentelor nedorite cum ar fi loviturile si cazaturile. Ele pot in acelasi timp sa infrumuseteze deoarece sunt disponibile intr-o gama vasta de texturi si modele.

Recomandarea noastra este sa puneti cat mai curand posibil o husa telefonului dumneavoastra, iar daca acesta este insotit si de o folie de sticla protectia lui creste cu pana 100%.

DATE DE CONTACT

Nume: Rotaru Viorel
Functie: General Manager
Email: contact@roty.ro
Telefon: 0728601111
Website: https://www.roty.ro/
Cuvinte cheie: huse iphone 7, husa iphone 7, husa 360 iphone 7,

Alte Articole de 457 :