Husele pentru telefon sunt de domeniul trecutului. Descopera cea mai interesanta inovatie

  Ce preprezinta aceasta husa pentru telefon

Pielea artificiala poate fi utilizata ca interfata pentru dispozitivele digitale si a fost prezentata la un simpozion organizat in SUA de o echipa de cercetatori internationali. Aceasta piele a fost prezentata in cadrul celei de-a 32-a editie ACM User Interface Sofware and Technology Symposium care se desfasoara in Statele Unite ale Americii.

Prototipul este numit Skin-On Interface si seamana cu pielea umana. Acest prototip raspunde la forme de contact precum gadilat, ciupit si mangaiat.

„O strânsoare puternică generează apariţia pe ecran a unui emoji furios, în timp ce gâdilarea pielii determină afişarea unui emoji râzând, iar lovirea uşoară, un emoji surprins”,  a declarat doctorandul la Telecom Marc Teyssier.

Un profesor asociat la Universitatea din Bristol, Anne Roudaut a declarat „Poate părea neconvenţional, pentru că suntem obişnuiţi să folosim carcase rigide, dar simţim că sunt avantaje semnificative în utilizarea unor tehnologii mai maleabile. Senzaţia de familiaritate oferită de această piele oferă posibilitatea utilizatorilor de a dispune de o interfaţă mai naturală”.

Cercetatorii au transmis ca produsul lor poate simti atingerea utilizatorului si ca poate detecta interactiuni precum ciupirea, gadilarea sau mangaierea. Oricine va avea aceasta husa va avea parte de un telefon mai modern si mai interesant. Datorita acestei tehnologii experienta de care vei avea parte va fi una mai interesanta.

„Atunci când discutăm faţă în faţă cu cineva, folosim atingerea pentru a exprima emoţii şi, în general, pentru a îmbogăţi discursul. Acum, comunicarea mediată este realizată prin dispozitive, am pierdut modalitatea de comunicare directă. Prin acest proiect, am încercat să îmbinăm ambele mijloace de comunicare. Prototipul pe care l-am dezvoltat propune un potenţial viitor, cu dispozitive antropomorfe”, a mai adaugat Marc Teyssier.

Acceseaza onlines.ro pentru a avea parte de mai multe stiri din domeniul IT.

Alte Articole de 900 :