Iata care sunt cainii cei mai potriviti pentru familii

Ai o familie frumoasa dar ti-ai dori si un caine? Crezi ca un caine o sa te ajuta sa iti reintregesti familia? Atunci trebuie sa stii care sunt cele mai potrivite rase de caini care te vor ajuta sa ai parte de siguranta pe care o doresti.

Cum alegi cainele potrivit pentru familia ta?

Asa cum este specificat si pe rasedecaini.ro cainele familiei tale trebuie sa fie prietenos, sociabil, bland si docil. O rasa agresiva nu are ce sa caute intr-o familie, gandeste-te ca la mijloc sunt copii care vor vrea sa se joace cu acel caine.

Un copil timid sau retras va avea nevoie de un animal de companie care sa il ajute sa aiba mai multa incredere in el.  Famiile cu copii energici vor avea nevoie de un caine de talie mica deoarece acestia sunt mai energici si mai prietenosi.

Iata ce rase de caini sunt potrivit pentru familii

Cavalier King Charles Spaniel

Rasa Cavalier King Charles Spaniel este cel mai potrivit caine pentru copii. Este un caine care traieste pana la 14 ani si este foarte sociabil. Acesta este indraznet, rabdator si jucaus. Este cainele ideal  pentru familiile cu copii de pana la 10 sau 12 ani.

Beagle

Cainii Beagle sunt plini de viata si sunt foarte jucausi. Acestia se incadreaza in categoria cainii de talie mica si au nevoie de foarte multa miscare. Cainii Beagle sunt la fel ca si copii au nevoie miscare zilnica.

Bichon Frise

Bichonul este o rasa de talie mica si blana sa pufoasa va avea nevoie de foarte multa ingrijire. Acesta este un caine ideal pentru o familie deoarece se poate adapta atat intr-un apartament cat si intr-o casa. Are un nivel mare de inteligenta si are mereu chef de distractie.

Buldog englez

Buldogul este un caine de talie medie. Aceasta este o rasa blanda, sensibila si grijulie in plus este ideal pentru apartament. Cainii bulldog au un corp masiv si par scurt iar asta inseamna ca nu necesita foarte multa ingrijire. Acesta nu are nevoie de foarte multa mancare si se poate adapta la o viata mai putin activa. Are nevoie de dresaj de la o varsta mica daca vrei ca acesta sa se poata adapta la viata pe care o doresti.

Alte Articole de 900 :