Idei moderne de design interior

 

Cand vine vorba de redecorarea propriei locuinte, imaginatia ta nu trebuie sa aiba limite, poate ai vazut un design ce ti-a placut intr-un film, sau intr-o revista, orice ar fi, se poate realiza cu usurinta. FIecare ne dorim sa avem o locuinta de invidiat, in care sa ne simtim relaxati si confortabil, dar de multe ori ne rezumam la un décor clasic  si simplu.

Pe cat de fragila si banala pare, sticla aduce un impact major asupra aspectului locuintei. Aceasta este securizata, astfel incat riscul de a se sparge este redus, iar modul in care poate fi prelucrata ofera nenumarate posibilitati de utilizare. Aceasta aduce enorme avantaje atat tie, cat si locuintei in sine.

Poti utiliza placarea cu sticla in bucatarie, in baie, pe hol, oriunde doresti, insa sticla printata se potriveste de minune pe peretele bucatariei sau al baii. Bucataria poate este locul in care iti petreci cea mai mare parte din timp, insa te-ai gandit vreodata ca iti poti savura cafeaua de dimineata admirand Parisul, New York-ul, marea, sau orice alt loc pe care il adori? Nu este nevoie sa parasesti locuinta pentru a te bucura de aceasta experienta, poti utiliza doar sticla printata, securizata.

Placarea cu o astfel de sticla iti imbunatateste experienta din bucatarie deoarece ofera posibilitatea de a imprima imaginea, peisajul sau textul care te incanta cel mai mult si o poti monta chiar in propria bucatarie. Datorita tehnologiei prin care este prelucrata, aceasta este termorezistenta, astfel incat sa nu se sparga la temperaturile ridicate datorate aragazului, totodata, se curata cu o usurinta iesita din comun, fiind din… sticla.

Pe langa un design extraordinar, bucataria trebuie sa fie curata, igienica, iar sticla va ofera aceasta posibilitatea de a pastra igiena, datorita faptului ca nu exista rosturi, bacteriile si mucegaiul nu are unde sa se acumuleze.

Poti trai clipe de vis admirand peisajele tale preferate chiar din bucatarile. Sticla, de asemenea, ofera si impresia de aerisire, bucataria parand mult mai spatioasa si moderna. Dar poti utiliza aceste placi din sticla printata si in baie. Te poti relaxa in cada admirand marea, iar datorita rezolutiei foarte mari la care sunt printate imaginile pe sticla, poti simti ca esti chiar in locul respectiv.

Reticienta oamenilor in achizitionarea structurilor din sticla pentru design interior este cauzata de fragilitatea acesteia, dar aceste placi sunt securizate si termorezistente, astfel incat garanteaza rezistenta, iar tratamentele le aduc o durata de pana la 20 de ani in care isi pastreaza aspectul lucios.

Toate modelele sunt realizate prin comanda, astfel incat se vor personaliza in functie de preferintele clientului, imaginatia ta nu trebuie sa aiba limite si poti comanda placi din sticla printate cu orice iti doresti, totodata, aceasta se va realiza dupa masurarea spatiilor ce urmeaza a fi placate. Precizia este foarte importanta, de aceea personalul este calificat si veti avea parte de placi cu potrivire exacta, perfecte pentru spatiul tau de relaxare din locuinta.

Poti sa te relaxezi facand o baie lunga pe o plaja linistita, sau admirand crestele muntilor, totodata, iti poti savura cafeaua la terasa unui restaurant din Viena, Tokyo sau Las Vegas, poti admira peisajele tale preferate chiar din locuinta ta cu ajutorul placilor din sticla printata.

Personalul calificat si profesionist le va monta astfel incat sa ofere siguranta si tu te poti bucura de noul design al incaperii, cu ajutorul sticlei parand mai aerisit si fiind inedit. Alege solutii moderne de design interior si lasa-ti imaginatia libera, redefineste-ti locuinta dupa propriile preferinte si bucura-te de placile din sticla printata, securizata si termorezistenta.

Alte Articole de 571 :