Inchiriere de masini sau transferurile de aeroport private?

city-transfer

Atunci cand mergem in vacanta, este usor sa ne rezervam zborurile, dar cu ce ajungem la destinatia finala, atunci cand ajungem in aeroport? In general, transportul public este una din optiuni, dar nu este intotdeauna convenabil din cauza punctelor fixe de plecare si sosire, asa ca singurele optiuni ramase sunt inchirierea unei masini sau rezervarea unui transfer privat. Haideti sa cantarim situatiile si sa vedem care dintre ele este mai buna pentru noi.

Inchirierea unei masini

Cel mai mare avantaj al inchirierii unei masini consta in faptul ca avem cu totul alta flexibilitate. Puteti alege propriul traseu si va puteti opri ori de cate ori simtiti nevoia. De asemenea aveti la dispozitie o masina pe toata perioada sejurului, ceea ce inseamna ca puteti explora zona mult mai usor.

Partea mai putin frumoasa este ca inchirierea unei masini consta in plata unei sume de bani pentru fiecare zi in care dvs. va folositi de acea masina. Costurile suplimentare cu Extra-uri, sunt un alt dezavantaj al inchirierii unei masini, de cele mai multe ori, firma de inchirieri auto evita sa va informeze in privinta acestor consturi mici, care adaugate la totalul final, rezulta intr-un pret mai mare. Daca luati orice echipament sportiv, cum ar fi schiuri, crose de golf, etc., nu mai puteti opta pentru o masina din clasa economica. De asemenea daca aveti nevoie de scaun pentru copil, lanturi de zapada, sau alte accesorii suplimentare, veti fi taxat in plus. Pe langa toate acestea, este posibil ca o asigurare suplimentara sa fie necesara.

Transferurile private

Prin rezervarea unui transfer privat, cum ar fi acesta, aveti avantajul ca stiti dinainte cat va va costa si chiar puteti plati inainte de a ajunge la destinatie, ceea ce va scapa de o grija in plus. Cand ajungeti la aeroport, soferul va va astepta deja si puteti porni imediat la drum. Odata ce va aflati in masina, va puteti relaxa si odihni pana ce ajungeti la destinatie, iar compania de transferuri va va sfatui cu privire la cel mai bun moment de preluare a zborurilor. Unele companii de transferuri, au scaune pentru copii de toate varstele si, de obicei, nu percep taxe suplimentare.

Probabil ca cel mai mare avantaj cu privire la transferurile private consta in experienta soferului care urmeaza sa va duca la destinatia finala, iar acest lucru se datoareaza anilor de experienta de condus in zona respectiva. Faptul ca au condus in jurul aeroportului atata timp, le dau un avantaj in experienta lor de sofer, ceea ce consta si in siguranta dvs. Pe langa acest avantaj, probabil ca deja stie toate rutele pentru a evita traficul si aglomeratia, ca sa ajunga mult mai repede la destinatia stabilita.

Singurul dezavantaj este ca pe perioada sejurului, nu o sa puteti beneficia de acest serviciu, decat atunci cand va decideti sa parasiti locatia si sa va indreptati catre casa, drumul catre aeroport fiind asigurat tot de transferul privat.

Tragand o linie, care dintre cele doua optiuni, se muleaza mai bine nevoilor dvs.?

Alte Articole de 1 :

Makita HR2470 si Bosch GBH 2-26 DFR (1) (1)

Makita HR2470 sau Bosch GBH 2-26 DFR?

Un ciocan rotopercutor se situeaza undeva la mijloc intre o bormasina cu percutie si un demolator. Asa cum probabil stii deja rotopercutoarele pot avea sisteme de prindere diferite si se...