Inchirieri de autoutilitare fara sofer in Bucuresti

Firma A&G Intermed ofera in sistem rent a van, fara sofer, autoutilitare de diferite capacitati pentru transport de marfa sau bunuri personale intern si international.

In majoritatea domeniilor de afaceri in comert ai nevoie de autoutilitare, dar nu de fiecare data renteaza achizitia unei astfel de masini. Si cu toate acestea ai nevoie de mobilitatea de a-ti transporta rapid si in siguranta marfa pana la destinatie.

Firma noastra vine in intampinarea dumneavoastra cu un nou serviciu de inchirieri, si anume inchirieri de autoutilitare fara sofer, international fara limita de kilometri la cele mai mici preturi.

Puteti oricand sa inchiriati o autoutilitara de la firma noastra, fie ca sunteti firma sau persoana fizica, fie ca transportati marfa, mobila sau bunuri personale, noi va putem inchiria autoutilitare fara sofer de diferite dimensiuni pentru transport in tara sau in Uniunea Europeana.

Pentru siguranta si confortul clientilor nostri, autoutilitarele se inchiriaza cu asistenta rutiera 24h/24h in toata Uniunea Europeana si cu livrare/preluare gratuita la domiciliul clientului.

Cand ai nevoie de autoutilitare uita de favoruri, de ajutor din partea cunoscutilor cand poti sa faci totul ca un profesionist. Alege tipul de utilitara si inchiriaza, totul la un pret ofertant.

Pentru mai multe detalii cu privire la modele, dimensiuni si preturi consultati site-ul nostru www.inchirieri-autoutilitare.ro

DATE DE CONTACT

Nume: Alexandru Draghici
Functie: Reprezentant Vanzari
Email: contact@inchirieri-autoutilitare.ro
Telefon: 0729364416
Website: https://www.inchirieri-autoutilitare.ro
Cuvinte cheie: inchirieri autoutilitare fara sofer, inchirieri dube fara sofer Bucuresti, rent a van Bucharest

Alte Articole de 396 :