Inchirierile auto iti confera mobilitatea si confortul de care ai nevoie

inchirieri auto

Ultimii ani au adus o dezvoltare semnificativa in marile orase din Romania, atat pe plan economic cat si cultural, in fiecare zi aici ajung sute de turisti si oameni de afaceri. Cel mai dezvoltat oras din punct de vedere al numarului de turisti care il viziteaza ramane fara indoiala capital, aici in imediata sa vecinatate se afla aeroportul international Otopeni, unde exista in cursul unei luni mii de curse aeriene. In acest sens nevoia unui mijloc de transport a inceput sa creasca, cele in comun sau chiar taxiurile numai sunt o solutie agreata de marea majoritate a persoanelor. Din acest motiv, pe plan local s-au dezvoltat o multime de companii ce ofera servicii de inchirieri auto la tarife cat se poate de accesibile, cu masini de buna calitate ce pot fi inchiriate rapid fara prea multa birocratie. Oferta este cat se poate de diversificata si mai ales tentanta, numai la nivelul capitalei sunt peste 100 de societati ce pun la dispozitie astfel de servicii, preturile sunt in permanenta competitive iar companiile pun la dispozitie care mai de care oferte special.

Situatiile in care inchirierea unei masini este o solutie sunt numeroase, insa inainte sa alegi compania trebuie sa te informezi cu privire la ofertele acesteia si nu in ultimul rand la seriozitatea de care da dovada in relatia cu clientii. Deoarece este un segment de activitate destul de dezvoltat, exista si companii care profita de naivitatea clientului si practica tarife abuzive pentru a face un profit cat mai mare in dauna clientilor. Asadar in momentul in care iti propui sa alegi o companie de inchirieri auto Bucuresti trebuie sa fi sigur ca nimeresti unde trebuie, ca vei beneficia de oferte speciale si nu in ultimul rand de masini de cea mai buna calitate. In continuare iti vom prezenta aspectele esentiale de care va trebuii sa ti seama in momentul in care alegi o agentie de inchirieri masini.

1. Transparenta si calitate in ceea ce priveste relatia cu clientul

In primul rand o agentie care pune la dispozitie astfel de servicii, va trebuii intotdeauna sa dea dovada de transparenta si de calitate in ceea ce priveste produsele si serviciile oferite. In primul rand pe pagina de internet a oricarei societati de acest gen care se respecta, va trebuii sa existe o sectiune cu clauzele si obligatiile din contract. De asemenea pagina de prezentare a masinilor va trebuii sa fie si ea cat se poate de completa cu privire la datele tehnice a fiecarei masini, precum si anul acesteia de fabricatie. Nu in ultimul rand masinile disponibile in parcurile de inchirieri auto din Bucuresti trebuie sa aiba incheiate toate asigurarile, la fel si rovigneta, clientul nefiind responsabil de acest aspect. Exista si agentii care profita si ii incarca factura clientului, insa trebuie sa stiti ca nu este in responsabilitatea dumneavoastra aceasta taxa.

2. Procesul cat mai eficient de rezervare a unei masini

Stim ca timpul este extrem de important pentru fiecare, asadar un proces de inchiriere trebuie sa fie unul simplu si rapid. In marea majoritate a cazurilor clientii aleg sa inchirieze masini din mediul online, de pe siteurile companiilor de inchirieri auto Bucuresti. Dupa completarea formularului de comanda si stabilirea detaliilor de rezervare masina va trebuii sa fie livrata la data si ora stabilita in contract. In alta ordine de idei autoturismul trebuie sa fie adus clientului cu plinul de carburant facut, in stare perfecta din punct de vedere tehnic si estetic. Compania pe langa faptul ca trebuie sa livreze o masina de foarte buna calitate, trebuie sa asigure si asistenta pe toata perioada contractuala, asta inseamna ca daca autoturismul se defecteaza din diferite motive va trebuii in mod automat sa inlocuiasca clientului masina.

3. Tipul scurt de livrare a masinilor

Inainte de a opta pentru o anumita societate de inchirieri auto Bucuresti, va trebuii sa luati in seama si timpul in care vi se poate livra masina. Un interval ideal de timp ar fi de 2 ore din momentul in care a existat o rezervare si pana la livrarea autoturismului la locatia indicata de client. Agentiile care se respecta ofera acest serviciu gratuit pe raza orasului si in aeroportul Otopeni unde ajung cele mai multe dintre comenzi. Chiar in incinta aeroportului Henri Coanda exista numeroase societati, printre acestea se remarca cu servicii excelente si cei de la Rent-a-car-otopeni.ro care au deschis aici un birou de unde clientul poate sa isi ridice masina dorita, nu in ultimul rand I se pot prezenta ofertele si flota de masini de care dispune societatea.

4. Vechimea autoturismelor

Cu siguranta clientul care inchiriaza vrea sa beneficieze de cele mai bune si mai noi masini, vechimea acestora este un criteriu destul de important de care va trebuii sa se tina cont. Daca sunteti in cautarea unei agentii cu masini de cea mai buna calitate si cu o vechime nu mai mare de 5 ani de zile, veti gasi un partener ideal in cei de la Rent-a-car-otopeni.ro Acestia au un parc auto impresionant ce cuprinde peste 200 de masini, de la clasa economica si pana la masini de ultima generatie, toate va asteaspta sa le inchiriati la tarife cat se poate de accesibile. Cu siguranta veti avea nevoie de confort in timpul calatoriei, asadar la ei o sa beneficiati pe langa serviciile de calitate, de masini ireprosabile din punct de vedere al confortului si al consumului. Flota fiind una extrem de diversificata iti ofera posibilitatea sa ai de unde alege si sa te bucuri de placerea de a conduce.

5. Siguranta autoturismelor

Probabil ca acesta este cel mai important aspect pe care va trebuii sa il iei in calcul in momentul in care semnezi un contract cu o companie de inchirieri auto Bucuresti. Masinile pe care le ofera o societate de acest fel , trebuie sa fie periodic verificate si testate , sa ofere in permanenta siguranta pasagerului. De asemenea masinile ce fac obiectul serviciului de rent a car , pe langa asigurarile obligatorii trebuie sa aiba si asigurare casco pentru pasageri si pentru masina. In momentul in care veti inchiria trebuie sa va asigurati ca masina pe care ati ales-o are la zi toate inspectiile si specificatiile tehnice. In alta ordine de idei, in functie de anotimp, masinile trebuie sa fie dotate cu cauciucuri de iarna sau de vara, sa aiba verificat nivelul uleiului si lichid de parbriz.

6. Plata serviciilor de inchirieri masini si garantia

Majoritatea companiilor de inchirieri masini, factureaza in functie de numarul de zile de inchiriere, in mai toate cazurile perioada minima este de 72 de ore. Pretul este exprimat in euro pe zi si va trebuii sa cuprinda asigurarile si toate taxele, in responsabilitatea clientului revenind doar achitarea taxelor de parcare sau de pod. Garantia este si ea o taxa care este perceputa in momentul in care se livreaza masina, valoarea acesteia este in functie de clasa autoturismului, de anul acesteia de fabricatie si pleaca de la 100 de euro in situatia masinilor din gama low cost si poate ajunge la cateva sute la masinile din clasa de lux.

Daca vei ajunge pentru o perioada scurta de timp in capitala sau daca vrei sa iti petreci aici vacanta, nu ezita sa apelezi la serviciile de inchirieri auto Bucuresti oferite de cei de la Rent-a-car-otopeni.ro pe lamga faptul ca au o experienta relevanta in acest domeniu de activitate pun intotdeauna la dispozitie masini si servicii extraordinare de care vei putea beneficia la cele mai bune tarife.

Alte Articole de 1 :

Ai nevoie de servicii grafica Hai sa vorbim!

Ai nevoie de servicii grafica? Hai sa vorbim!

Designul grafic sau servicii grafica reprezinta un proces de creatie care trebuie sa transmita un mesaj convingator si bine orientat spre publicul tinta. Contactul intre un furnizor de servicii sau...

ecomunicate

Unde poti paria pe Gala Premiilor Oscar 2021?

Ediția cu numărul 93 a Premiilor Oscar este programată pe 26 aprilie, atât în Dolby Theatre cât și în Union Station din Los Angeles. Acest eveniment este considerat unul dintre...