Infiintarea unei firme fara stres si fara bataie de cap

Daca ai luat decizia de a renunta la postura de angajat si de a incepe o afacere pe cont propriu, trebuie sa incepi demersurile pentru a putea presta activitati economice sub un cadrul legal. Pentru acest lucru va fi necesara infiintarea unei societati comerciale sau a unei entitati cu personalitate juridica. Cu toate ca in zilele noastre toate informatiile necesare pentru un astfel de demers sunt accesibile oricui, trebuie spus ca procesul de infiintare a unei firme poate sa insemne un consum important de timp, energie si rabdare.

 

Pe de alta parte, poti alege sa apelezi la serviciile profesionale de infiintari firme, servicii care te pot ajuta sa scapi de stres, de bataie de cap si de timpul alocat acestui proces de deschidere a unei firme. Exista o oferta diversificata de astfel de servicii si tot ceea ce trebuie sa faci este sa gasesti firma de unde sa contractezi serviciile pentru deschiderea unei firme.

 

Ce presupune infiintarea unei firme?

 

Atunci cand vorbim despre infiintarea unei firme avem in vedere un proces care nu este complicat, dar care necesita parcurgerea unor etape. Este nevoie de completarea unui numar important de documente si de formulare tipizate, acestea urmand a fi depuse la Registrul Comertului. Toate aceste documente trebuie intocmite si redactate corect, iar formularele trebuie completate conform cerintelor. Mai apoi este nevoie de actele de identitate si de documentele privind sediul viitoarei firme.

 

Aceste documente trebuie sa se regasesca in dosarul care este depus la Registrul Comertului pentru a primi avizarea din partea organelor abilitate ale statului. In contextul in care anumite documente sunt incorect completate sau daca anumite documente lipsesc din dosarul depus la Registrul Comertului, este posibil ca procesul de obtinere a certificatului de inregistrare pentru viitoarea firma sa dureze mai mult. Acest lucru nu se intampla atunci cand alegi sa apelezi la serviciile profesionale pentru infiintarea de societati comerciale si entitati cu personalitate juridica.

 

Servicii complete pentru infiintarea unei firme

 

Daca atunci cand alegi sa te ocupi personal de infiintarea unei firme trebuie sa te informezi temeinic cu privire la acest proces, odata ce apelezi la serviciile oferite de profesionistii in domeniu vei putea scapa de stresul si de bataia de cap aferente acestui proces. Echipa de profesionisti la care vei apela este informata cu privire la ultimele modificari legislative in domeniu, cunoscand in acelasi timp in detaliu ceea ce trebuie sa contina dosarul depus la Registrul Comertului.

 

In acelasi timp vei beneficia de intocmirea si redactarea actului constitutiv, a contractului de comodat sau de inchiriere pentru sediul firmei, dar si de completarea formularelor tipizate precum rezervarea denumirii sau pentru obtinerea specimenului de semnatura. Toate acestea sunt depuse la Registrul Comertului, urmand ca in cel mai scurt timp sa primesti certificatul de infiintare a noii firme. In concluzie, pentru a scapa de stresul si de bataia de cap generate de procesul de deschidere a unei afaceri, poti apela la serviciile profesionale de infiintari firme sau modificari firme.

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de bloom2017:

Energia solara este o sursa de energie curata, durabila și abundenta, care a devenit tot mai populara in ultimii ani. Aceasta tehnologie folosește panouri solare pentru a transforma energia solara in energie electrica utilizabila.
Stim cat de important este sa selectam doar cele mai bune cadouri promotionale si cadouri personalizate. Chiar daca inca mai exista oameni care inca mai scriu mai putin in fiecare zi cu stiloul, pixurile vor juca intotdeauna cel mai mare rol.
Locul de joacă perfect există și îl poți găsi în București! Este vorba despre The Clouds, un spațiu de lux frecventat de copiii vedetelor, care adoră să-și sărbătorească aici zilele de naștere. Încă de la intrarea în locație, participanții mici și mari sunt
La fiecare început de an se stabilesc noile tendințe în modă, în culori și este valabil și pentru design-ul interior. Majoritatea tendințelor din prezent pare că vor fi durabile și nu doar pentru câteva luni, ceea ce la face mai ușor de integrat pe termen lung
Mereu există în bucătăria noastră produse în cantitate mică pe care nu știm cum să le folosim. Pentru a organiza cel mai bine astfel de produse putem opta pentru prepararea unor rețele practice, în așa fel încât să nu aruncăm nimic.

Nu te mai poti loga?

In urma schimbarii platformei eComunicate.ro, conturile vechi de utilizatori nu mai sunt valabile. Va rugam creati un cont nou pentru a putea adauga comunicate de presa sau evenimente. Multumim pentru intelegere!

Stai in legatura cu noi!