Informații de interes despre camioanele la mâna a doua de la Euroluc Trucks

camion-dafjpg

Industria transporturilor este una extrem de vastă, o linie de profil pe care se poate clădi o afacere de succes. La baza acesteia vor sta, bineînțeles, mijloacele de transport – camioanele. Achiziția unui camion nu este tocmai o operațiune simplă având în vedere multitudinea mărcilor disponibile pe piața internațională.

Chiar dacă unele persoane ocolesc alternativele la mâna a doua, ele au demonstrat că sunt extrem de utile și calitative cu trecerea timpului, iar prețul este vizibil mai redus. Euroluc Trucks, cu sediul în Suceava, este firma specializată în vânzarea camioanelor la mâna a doua – firma spre care tot mai mulți români, care își doresc să pornească o afacere în domeniul transporturilor, se îndreaptă cu încredere.

Flota auto disponibilă la Euroluc Trucks

De-a lungul timpului camioanele MAN și DAF s-au afirmat datorită capacității de a realiza transporturi dintre cele mai grele – acestea sunt disponibile și în flota auto de la Euroluc Trucks. Chiar dacă sunt la mâna a doua, ele sunt testate înainte de a fi puse spre vânzare pentru ca cel care le cumpără să poată profita la maxim de capacitățile lor aparte.

Euroluc Trucks pune la dispoziția celor interesați camion de vanzare marca DAF, dar și marca MAN. În catalogul online este un sigur model DAF și 4 modele MAN.

Ceea ce este diferit la modelele MAN disponibile ține de anul de fabricație, țara de origine și kilometrii parcurși până în prezent. De exemplu, modelele MAN TGX 18.440 disponibile pe euroluctrucks.ro au configurația punții de 4×2, masă maximă față de 7.500 kg, masă maximă spate de 13.000 kg și masă maximă autorizată în sarcină de 19.000 kg.

Lungimea totală a capului camionului este de 5,875 m, iar lățimea de 2,500 m. Cuplul maxim al capului camionului este de 2100 Nm di 930 la 1400 tr/min, iar indicele motorului de 33 cv. Despre motor se poate spune că are o capacitate cilindrică de 12,419 l – perfectă pentru încărcăturile de mare tonaj pe care le poate transporta. Mai multe informații privind fișa tehnică pot fi oferite de către echipă la cerere – găsești datele lor de contact pe euroluctrucks.ro.

Singurul model de camion de vanzare DAF XF 105 este fabricat în 2012, are 722.000 km parcurși până în prezent și o putere a motorului de 410 cp. Țara să de origine este Belgia – acesta este testat înainte de a fi pus spre vânzare.

Alege modelul, iar de transport se ocupă Euroluc Trucks!

Dacă te-ai decis cu privire la modelul care prezintă cele mai multe avantaje pentru tine, tot ce trebuie să faci este să soliciți oferta în cadrul site-ului. La cerere, echipa se poate ocupa de transportul său până la destinația aleasă de tine. Totodată, Euroluc Trucks garantează integritatea camioanelor la livrare, dar și standardul optim privind calitatea acestora. Toate documentele aferente vor fi gata într-o oră de la plasarea ofertei, iar costurile, după cum prea bine știi, sunt mult mai mici.

Accesează euroluctrucks.ro și cere oferta echipei pentru a putea da drumul afacerii tale de succes în domeniul transporturilor! Echipa este activă și pe rețelele de socializare – Facebook, Instagram.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de eCom:

Forme rotunjite, paleta de culori și o varietate de stiluri la Canapele Coltar pentru acest an. Vă gândiți să cumpărați o canapea și doriți să fie nu numai confortabilă, ci...
O viata sanatoasa se intretine cu o dieta echilibrata, cu un consum responsabil de lichide, cu odihna si, evident, cu activitate fizica. Persoanele care merg frecvent la sala si se...
Cu totii stim cat de enervant poate fi daca pierdem telecomanda de la aparatul de aer conditionat. O cautam pe sub canapea, intre pernele de pe canapea, pe vitrina, langa...
Companii din toate domeniile de activitate își externalizează proiectele IT către un partener de încredere în special datorită unui beneficiu clar: resursele in
Telemunca a adus o serie de schimbări atât în viața angajaților, dar și a companiilor. Datorită muncii de la distanță, companiile au trebuit să se adapteze și să investească în...