Inovare și Mobilizare pentru Promovarea Acțiunilor Culturale și Turistice: Lansarea Proiectului I.M.P.A.C.T. în Județul Gorj

Asociația Dorna Tismana se pregătește să valorifice bogatul patrimoniu cultural și turistic prin intermediul proiectului I.M.P.A.C.T., o inițiativă ambițioasă cofinanțată din bugetul județean pe anul 2024. Proiectul își propune să stimuleze inovația și mobilizarea în domeniul cultural, consolidând totodată identitatea locală și contribuind la dezvoltarea economică a regiunii.

Obiectivele principale ale proiectului I.M.P.A.C.T. includ:

Promovarea resurselor culturale și turistice ale județului Gorj: Proiectul va dezvolta o serie de campanii de marketing și promovare online și offline pentru a atrage vizitatori din țară și din străinătate.
Stimularea dezvoltării de produse și servicii turistice inovative: Proiectul va sprijini antreprenorii locali în crearea de noi experiențe turistice unice, adaptate nevoilor și preferințelor publicului țintă.
Consolidarea capacității operatorilor culturali: Proiectul va oferi programe de formare și instruire pentru operatorii culturali din județ, contribuind la îmbunătățirea calității serviciilor oferite.
Creșterea gradului de implicare a comunității: Proiectul va încuraja participarea activă a locuitorilor județului Gorj la evenimente și programe culturale, consolidând coeziunea socială și sentimentul de apartenență la o comunitate vibrantă.
Implementarea proiectului I.M.P.A.C.T. va fi realizată prin intermediul mai multor acțiuni specifice, printre care:

Organizarea de evenimente culturale și turistice: Proiectul va facilita organizarea de festivaluri, concerte, expoziții și alte evenimente care să pună în valoare diversitatea culturală a județului Gorj.
Dezvoltarea de infrastructură turistică: Proiectul va sprijini modernizarea și extinderea infrastructurii turistice din județ, incluzând amenajarea de trasee turistice, construirea de centre de informare turistică și modernizarea unităților de cazare.
Crearea de materiale promoționale: Proiectul va realiza ghiduri turistice, broșuri informative și materiale online pentru a facilita accesul vizitatorilor la informații despre atracțiile turistice din județul Gorj.
Implementarea de programe de educație și sensibilizare: Proiectul va organiza campanii de educare a publicului cu privire la importanța culturii și a patrimoniului cultural, precum și programe de sensibilizare a operatorilor economici din domeniul turismului.

„Implementarea proiectului I.M.P.A.C.T. va avea un impact semnificativ și durabil asupra vieții culturale și turistice din județul Gorj”, a declarat domnul Tomoniu Antonio, președinte al Asociației Dorna Tismana.

Proiectul I.M.P.A.C.T. se constituie ca o investiție semnificativă în viitorul județului Gorj, cu potențialul de a genera o creștere economică durabilă și de a consolida identitatea culturală a regiunii. Implementarea cu succes a proiectului va contribui la transformarea județului Gorj într-o destinație turistică atractivă atât pentru vizitatorii români, cât și pentru cei din străinătate. Pentru mai multe informații despre proiect și despre cum vă puteți implica, vizitați site-ul nostru www.turism.dornatismana.ro

Pentru a vă înscrie, accesați Formularul de Înscriere disponibil aici: forms.gle/teQTFLWLEYMNi1P69. #WebTurism, #CulturaGorj, #ProiectIMPACT #JudețulGorj #TurismCultural #IdentitateCulturală #JudețulGorj  #DezvoltareaTurismuluiCultural, #GorjCultural

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de Tomoniu Antonio:

Asociatia Dorna Tismana anunta lansarea Playlist-ului #WebTurism Proiect I.M.P.A.C.T, cu ocazia celei de-a VII-a editii a Festivalului National de Tarafuri "Geagu Cataroiu"
Asociația Dorna Tismana este incantata sa anunte lansarea oficiala a proiectului I.M.P.A.C.T - Inovare si Mobilizare pentru Promovarea Actiunilor Culturale & Turistice. Acest proiect, cofinantat din bugetul Judetului Gorj pe anul 2024
Platforma eLearning Fundraising & Business NetworkSt@rtUp: O Resursă pentru Tinerii Antreprenori
Asociatia "Dorna Tismana" si Fundatia Judeteana pentru Tineret Gorj (FJTG) anunta finalizarea cu succes a proiectului "Dezvoltarea si Promovarea Turismului Cultural din Gorj"
Finalizarea cu succes a proiectului "Promovarea unui Mediu Sigur si Sanatos in Randul Elevilor de Liceu prin intermediul educatiei si informarii" - Un Pas Important catre un Viitor Sanatos si Fericit.