Integreaza teava rotunda zincata in sistemul instalatiilor tale!

Teava rotunda zincata este utilizata pentru eficacitatea instalatiilor

Te consideri un pasionat al constructiilor? Deja stii care este intrebuintarea unei tevi decapate si care este diferenta dintre tevile negre si cele rectangulare? Daca raspunsurile la aceste intrebari sunt afirmative, inseamna ca stii cateva ceva si despre teava rotunda zincata.

Daca totusi nu faci parte din categoria pasionatilor pentru materialele de constructii si te consideri mai mult un amator al acestui domeniu, noi iti vom enumera cateva dintre principalele beneficii pe care le are teava rotunda zincata.

Acest tip de material reprezinta de cele mai multe ori solutia preferata aleasa de specialisti pentru realizarea instalatiilor de transport al fluidelor si gazelor care nu sunt periculoase. Aceasta si-a obtinut locul in topul preferintelor datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera.

Important este faptul ca in general, in domeniul instalatiilor, aceasta se utilizeaza, mai ales, pentru realizarea retelelor de transport pentru apa calda si apa rece potabila, de incalzire sau de transport pentru agentul termic a carui presiune nu depaseste 50 bari, dar si la realizarea unor instalatii tehnologice.

Cel mai des intalnita in baie sau in bucatarie

Unul dintre marile proprietati pe care le are teava rotunda zincata este faptul ca aceasta nu rugineste. Faptul ca este nelipsita de rugina o face sa fie atat de frecvent utilizata in diverse domenii sau proiecte. Printre acestea se numara realizarea de instalatii termice, in domeniul agricol, pentru realizarea sistemelor de aer conditionat si stingatoarelor de incedii, dar si pentru confectii metalice exterioare, precum garduri si balustrade. Desigur, poti utiliza teava rotunda zincata si pentru a forma stalpi pentru diferite aplicatii, cum ar gardurule sau portile.

Dar principala utilizare pe care o are este siguranta instalatiilor termice pentru transportul de durata pe care il ofera. In plus, aceasta ofera o suprafata interiora si exteriora foarte neteda, fara fisuri sau crapaturi, perfecta pentru transportul apei.

Principalele caracteristici

Teava rotunda zincata este un material foarte rezistent care isi pastreaza proprietatile de-a lungul timpului indiferent de situatiile in care este pus. Datorita procesului de zincare la care este supusa in momentul confectionarii, aceasta are un istoric cunoscuta drept una dintre cele mai rezistente tevi din industrie.

Zincul este materia prima ce ii confera protectia factorilor externi intr-un mod inedit si indelungat, astfel si calitatea este mai buna si nici nu poate fi afectata cu pea mare usurinta. Agentii corozivi ar putea sa ii produce daune daca nu ar avea stratul respectiv de zinc, dar datorita acestuia nici macar nu o pot afecta.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de suitsadvertising:

Clinica medicala RomGerMed din Bucuresti dispune de un cabinet de medicina muncii cu servicii complete, profesionale si la preturi preferentiale.
Un curs DPO (data protection officer) ajuta la formarea profesionala a persoanelor ce isi doresc sa devina responsabili cu protectia datelor.
Polistirenul extrudat poate fi achizitionat de la Mesteru Manole, partenerul tau de incredere in constructii!
Un colier tennis cu diamante este un colier special care contne diamante mici care sunt legate intre ele, fiind conectate prin intermediul unui lant subtire.
Medicina muncii reprezinta o specialitate ce indeplineste rolul de protejare a sanatatii angajatilor la locul de munca.