Investitiile crypto si sansele de castig ale pasionatilor

investitiile-crypto

Oricine a urmarit modul in care au evoluat criptomonedele cele mai populare isi poate da seama de directia spre care acestea se pot indrepta mai departe. Daca esti dintre cei care inca nu s-au gandit sa faca o investitie in acest sens, poate ca ar trebui sa devii mai receptiv cand auzi diverse stiri criptomonede – s-ar putea sa te surprinda felul in care acestea isi modifica valorile. Se preconizeaza chiar ca cei care investesc in monede profitabile au sanse de a se imbogati, insa este foarte important ca in acelasi timp sa se inarmeze cu rabdare multa.

De altfel, adoptarea unei strategii pe termen lung este absolut necesara pentru a putea obtine si rezultatele sperate. Ascensiunea criptomonedelor din ultima perioada este cu siguranta una de luat in considerare. Pentru ca volatilitatea acestora nu poate fi preconizata, nimeni nu stie cu adevarat la ce sa se astepte in urmatoarea perioada in ceea ce le priveste. Uneori valorile sunt modeste, alteori explodeaza. Depinde, am putea spune, si de norocul fiecaruia.

Volatilitatea monedelor – oportunitate sau problema?

Exista aceasta dilema in randul celor care inca nu sunt hotarati daca sa investeasca sau nu in acestea. Daca ar fi sa tina cont de diversele stiri criptomonede care se lanseaza in mod constant, ar insemna sa fie mereu in dilema. In fapt, solutia este de a risca – sau nu, dupa cum considera fiecare de cuviinta. A-ti asuma insa un astfel de risc nu este putin lucru. Trebuie deci sa fii pregatit emotional atat pentru a castiga, cat si pentru a pierde.

Problema multora este ca lasa ca speranta sa le fie spulberata de scaderile de valori, fiind chiar disperati in a obtine profituri rapide, ceea ce e prea putin probabil. Trebuie tinut minte insa ca explozia din randul monedelor poate surveni in orice moment si atunci va prezenta numeroase avantaje pentru cei care au realizat o investitie si s-au ingrijit de aceasta.

In orice caz, a detine criptomonede este in sine un avantaj pentru ca iti permite, spre exemplu, sa realizezi tranzactii rapide, cu taxe suplimentare minime. Ai in vedere si faptul ca totul este anonim, deci nimeni nu iti poate lua urma, nu poate sti cat si ce ai vandut sau cumparat si asa mai departe. Nu este nimeni care sa iti ceara date de autentificare, de identitate, este un sistem pe care nu il controleaza fizic nicio persoana.

Bineinteles ca acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care s-ar putea sa doresti ca si balanta ta sa incline spre o investitie in crypto. De altfel, s-ar putea sa iti dea un imbold si faptul ca tot mai multe businessuri si institutii adopta aceasta modalitate de plata. Sa nu te miri daca peste cativa ani in unele tari vor predomina platite cu criptomonede. Deja sunt acestea implementate si in tara noastra, in anumite contexte, ca de exemplu in ceea ce priveste plata energiei electrice la anumiti furnizori.

In ce masura vei dori sa te modernizezi si sa te adaptezi la aceste schimbari tine de tine. Asadar, cum ramane sa procedezi – risti sau te retragi?

Alte Articole de 1 :

Ai nevoie de servicii grafica Hai sa vorbim!

Ai nevoie de servicii grafica? Hai sa vorbim!

Designul grafic sau servicii grafica reprezinta un proces de creatie care trebuie sa transmita un mesaj convingator si bine orientat spre publicul tinta. Contactul intre un furnizor de servicii sau...

ecomunicate

Unde poti paria pe Gala Premiilor Oscar 2021?

Ediția cu numărul 93 a Premiilor Oscar este programată pe 26 aprilie, atât în Dolby Theatre cât și în Union Station din Los Angeles. Acest eveniment este considerat unul dintre...