L FIT by LOCOSLIM: obtii rezultate imediate in remodelare corporala!

Ei bine, cautarea ta poate sa se opreasca aici și acum pentru ca, daca iti dorești sa te bucuri de un corp de invidiat și sa te simti fericita in pielea ta, LOCOSLIM este aici pentru tine!

Tine minte trei cuvinte: repede, bine, accesibil!

Asta inseamna LOCOSLIM: solutii practice si moderne pentru obtinerea unui corp tonifiat și lipsit de celulita!

 

Scapa de celulita rapid și simplu cu echipamentul L FIT!

Lipolaserul L FIT ofera o alternativa non-invaziva de liposuctie, reducând tesutul adipos și celulita. Dispozitivul este eficient pentru ca functioneaza concomitent cu 5 lungimi de unda diferite (650nm, 780nm, 808nm, 940nm și 980nm), actionand in profunzime, dar fara a afecta tesutul muscular, nervii, vasele de sânge sau pielea.

Rezultatele sunt vizibile in masuratorile de circumferinta, in gradul de conturare a corpului corespunzator zonei care a fost tratata, dar mai ales in diminuarea coeficientului de tesut adipos. La LOCOSLIM, deocamdata, recordul L FIT (atins de peste 10 ori in primele doua luni de existenta) este de -5cm, pe diverse zone, intr-o ședinta de 30 minute, iar media depaseste -1,5 cm pe sedinta!

 

Cele mai accesibile tarife de remodelare de pe piata

La LOCOSLIM ne propunem sa democratizam accesul pentru un numar cat mai mare de cliente in asa fel incat acestea sa se bucure de toate beneficiile remodelarii corporale. De exemplu, ședinta de proba cu echipamentul L FIT (30 de minute) sau oricare sedinta din abonamentul anual L FIT 50, costa doar 49,99 lei!

Intra pe www.locoslim.ro, descopera oferta noastra low-cost pentru remodelare corporala si masaj si vino apoi la LOCOSLIM. Te asteptam!

 

Str. Dr. Constantin Caracas nr. 39, sector 1

Programari: 0734.499.499

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de Ciobanu Liviu:

Lupta cu kilogramele in plus și cu aspectul inestetic al celulitei nu mai este un secret pentru nimeni. Zilnic, fiecare dintre noi incearca sa gaseasca optiuni prin care sa atinga fizicul dorit, insa nu intotdeauna toate variantele sunt și cele mai bune.
Realitatea arată că leadershipul înnăscut este o „floare rară”. Puțini sunt cei care, puși să conducă echipe se simt și se mișcă încă de la început precum peștele în apă.
La LOCOSLIM redefinim conceputul de remodelare corporala, tehnologiile avansate si foarte eficiente fiind perfecte pentru a-ti reda increderea in tine.
Aspectul fizic are o importanta majora atat in ceea ce priveste viata profesionala, cat si din perspectiva vietii personale.
Vrei sa arati bine tot anul?

Nu te mai poti loga?

In urma schimbarii platformei eComunicate.ro, conturile vechi de utilizatori nu mai sunt valabile. Va rugam creati un cont nou pentru a putea adauga comunicate de presa sau evenimente. Multumim pentru intelegere!

Stai in legatura cu noi!