La ce sa fii atent cand inchiriezi o masina la aeroportul Otopeni

inchirieri auto otopeni

Orice turist sau persoana de afaceri care ajunge in Bucuresti cu avionul trebuie sa ia o decizie in ceea ce priveste modul in care se va deplasa prin oras. Optiunile nu sunt atat de variate:

  • Se poate apela la o firma de inchirieri masini Otopeni. Este o solutie cat se poate de eficienta, care ofera flexibilitate maxima.
  • Se poate alege sa se circule cu taxiul. Firmele de taxi din Bucuresti si Otopeni sunt suficient de ieftine pentru a permite o utilizare frecventa.
  • Se poate alege transportul in comun. Din pacate, atunci cand vine vorba despre transportul in comun lucrurile sunt ceva mai complicate. Este adevarat ca exista autobuze pana la aeroportul Otopeni, insa nu este nici cea mai confortabila, nici cea mai atractiva solutie.

Firmele de rent a car Otopeni reusesc, asadar, sa asigure cea mai mare flexibilitate si sa fie cele mai echilibrate atnuci cand vine vorba despre deplasare.

Care sunt principalele lucruri ce trebuie urmarite la achizitia unei firme de inchirieri masini Otopeni?

Costul. Este unul dintre primele elemente ce trebuie analizate si conform celor de la sitex.ro, poate sa fie destul de variat de la firma la firma. Este bine sa nu se ia in calcul doar costul afisat de firma, ci si componentele pe care le are acesta. De foarte multe ori, anumite servicii esentiale nu sunt incluse in pretul de baza, ceea ce genereaza costuri mult mai mari decat cele preconizate.

Contractul. Este extrem de important sa se citeasca cu foarte mare atentie contractul ce urmeaza a fi semnat. Acesta afiseaza toate detaliile legate de colaborarea cu firma de inchirieri si toate parghiile pe care aceasta le are. In contract se pot ascunde mai multe clauze ce pot genera costuri, asadar, este bine sa i se acorde toata atentia.

Starea masinii. In momentul in care se ia primul contact cu masina este indicat sa se analizeze cu foarte mare atentie modul in care aceasta se prezinta. Conteaza atat partea estetica, cat si partea de functionalitate. Orice masina inchiriata trebuie testata si orice problema aparuta trebuie precizata in contract.

Nivelul carburantului. In mod normal, in momentul in care se preda o masina de inchiriat, aceasta trebuie sa aiba rezervorul plin de carburant. In functie de politica firmei insa, exista si posibilitatea ca nivelul de carburant sa fie diferit. Trebuie sa se verifice cu atentie acest aspect si de asemenea sa se stabileasca daca benzina se plateste direct la firma de inchirieri sau trebuie sa se alimenteze de catre sofer.

In principiu, majoritatea firmelor de inchirieri masini din Otopeni ofera servicii de calitate, data fiind concurenta din ce in ce mai mare si nevoia de a atrage cat mai multi clienti. Chiar si asa, toate verificarile demai sus trebuie duse la bun sfarsit pentru achizitia unui serviciu de calitate superioara.

Alte Articole de 1 :

venit-instabil

4 trucuri pentru un venit instabil

Cum faceti fata cheltuielilor cu un buget neregulat? Luati in considerare aceste patru strategii pentru a va ajuta sa bugetati cu un venit variabil si sa castigati incredere financiara. Este...

test-de-sarcina

Simptomele precoce ale sarcinii

Desi poate parea ciudat, prima saptamana de sarcina se bazeaza pe data ultimei perioade menstruale. Ultima ta menstruatie este considerata saptamana 1 a sarcinii, chiar daca inca nu ai fost...

pexels-curtis-adams-3773573

Mobila de bucătărie în sincron cu cea din living

De multe ori, în locuințele moderne, bucătăria este o extensie a sufrageriei. Așadar, tot mai mulți designeri de interior recomandă ca mobila sufragerie să aibă aceleași tonuri cu cea din...