Lansarea Playlist-ului #WebTurism Proiect I.M.P.A.C.T. cu ocazia Festivalului Național de Tarafuri „Geagu Cătăroiu”

Tismana, Gorj – 12 iunie 2024

Într-o atmosferă plină de voie bună și muzică autentică, Asociația Dorna Tismana anunță lansarea Playlist-ului #WebTurism Proiect I.M.P.A.C.T. – Inovare și Mobilizare pentru Promovarea Acțiunilor Culturale & Turistice, cu ocazia celei de-a VII-a ediții a Festivalului Național de Tarafuri „Geagu Cătăroiu”.

Festivalul Național de Tarafuri „Geagu Cătăroiu” revine în Pădurea Șarșori!

Pregătiți-vă de o incursiune vibrantă în lumea muzicii lăutărești tradiționale! Între 12 și 14 iunie 2024, Pădurea Șarșori din Tismana va fi gazda celei de-a VII-a ediții a Festivalului Național de Tarafuri „Geagu Cătăroiu”. Această ediție specială va reuni tarafuri din diverse colțuri ale țării, de la Gorj și Vâlcea la Mehedinți, Harghita, Suceava și Cluj, oferind publicului o experiență muzicală bogată și diversă. Pe scenă vor urca numeroși artiști consacrați ai genului, printre care Vasile și Nuți Tapotă, Constantin Lătărețu, Aurel Blondea, Ionel Tudorache, Niculina Stoican, Cristian Geagu Cătăroiu și Gabi Buzner-Cătăroiu. Festivalul, organizat de Primăria și Consiliul Local Tismana în parteneriat cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, promite o atmosferă electrizantă, plină de voie bună și muzică autentică. Pe lângă concertele de excepție, publicul se va putea bucura de o varietate de standuri cu produse tradiționale, demonstrații de meșteșuguri și delicii culinare specifice zonei. Festivalul Național de Tarafuri „Geagu Cătăroiu” este o oportunitate unică de a descoperi frumusețea și diversitatea muzicii lăutărești tradiționale românești. Vă așteptăm cu drag să ne alăturați în această celebrare a culturii și tradițiilor locale!

Lansarea Playlist-ului #WebTurism Proiect I.M.P.A.C.T.

În paralel cu acest eveniment cultural de amploare, Asociația Dorna Tismana lansează cu mândrie Playlist-ul #WebTurism Proiect I.M.P.A.C.T., un demers inovator finanțat din bugetul Județului Gorj pe anul 2024. Scopul acestui proiect este să aducă în prim-plan comorile județului Gorj și să creeze o punte digitală între potențialii turiști și patrimoniul bogat al regiunii.

„Suntem încântați să lansăm Playlist-ul #WebTurism Proiect I.M.P.A.C.T. cu ocazia Festivalului Național de Tarafuri ‘Geagu Cătăroiu’. Această inițiativă este un pas semnificativ în eforturile noastre de a promova turismul cultural din județul Gorj și de a atrage un număr cât mai mare de vizitatori. Ne dorim să oferim o experiență autentică și captivantă prin intermediul videoclipurilor incluse în playlist,” a declarat Tomoniu Antonio, președinte al Asociației Dorna Tismana.

Cum poți accesa playlist-ul? Vizitează Playlist-ul #WebTurism IMPACT pe YouTube și lasă-te purtat într-o călătorie virtuală prin județul Gorj. Nu uita să vizitezi și Platforma WebTurism pentru mai multe informații: www.turism.dornatismana.ro .

Implică-te și tu! Ajută-ne să promovăm frumusețile Gorjului! Distribuie videoclipurile preferate, folosește hashtag-urile noastre și alătură-te comunității pasionaților de turism cultural: #WebTurism, #CulturaGorj, #ProiectIMPACT, #JudețulGorj, #TurismCultural, #IdentitateCulturală, #DezvoltareaTurismuluiCultural, #GorjCultural, #FestivalGeaguCataloiu, #Tismana, #Gorj, #MuzicaLautarasca, #TraditiiRomanesti, #CulturaTraditionala, #Festival, #Muzica, #Romania.

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de Tomoniu Antonio:

Asociatia Dorna Tismana anunta lansarea Playlist-ului #WebTurism Proiect I.M.P.A.C.T, cu ocazia celei de-a VII-a editii a Festivalului National de Tarafuri "Geagu Cataroiu"
Asociația Dorna Tismana este incantata sa anunte lansarea oficiala a proiectului I.M.P.A.C.T - Inovare si Mobilizare pentru Promovarea Actiunilor Culturale & Turistice. Acest proiect, cofinantat din bugetul Judetului Gorj pe anul 2024
Platforma eLearning Fundraising & Business NetworkSt@rtUp: O Resursă pentru Tinerii Antreprenori
Asociatia "Dorna Tismana" si Fundatia Judeteana pentru Tineret Gorj (FJTG) anunta finalizarea cu succes a proiectului "Dezvoltarea si Promovarea Turismului Cultural din Gorj"
Finalizarea cu succes a proiectului "Promovarea unui Mediu Sigur si Sanatos in Randul Elevilor de Liceu prin intermediul educatiei si informarii" - Un Pas Important catre un Viitor Sanatos si Fericit.