Lapp a lansat o serie de produse noi la SPS IPC DRIVES 2018

Conectorul circular cu sistem rapid de conectare EPIC® TWIST

Cupleaza, roteste mantaua exterioara spre dreapta si aplicatia este gata! – Conectorul circular cu sistem rapid de conectare devine solutia cea mai populara pentru cablarea servomotoarelor. EPIC® POWER LS1 prevazut cu sistem rapid de conectare EPIC® TWIST  va ofera flexibilitate si o calitate ridicata, inclusiv serviciul nostru de asistenta la nivel global chiar si pentru acest conector standard. Conexiunea rapida este deosebit de utila, robusta si compatibila cu standardul de piata, facand conexiunea extrem de facila. Ambele parti ale conectorului au un sistem de inchidere sigur, rezistent la vibratii. Versiunea EMC previne interferenta cu campul electromagnetic generat de curentii cu valori ridicate. Conectorii circulari pentru sisteme de alimentare sunt folositi in robotica, masini, precum si in cadrul generatoarelor eoliene sau orice alte aplicatii care necesita un sistem de conectare compact si rezistent. EPIC POWER LS1 prevazut cu sistem rapid de conectare este disponibil in toate variantele comune de contact si va fi disponibil pentru distribuire peste tot in lume incepand din Decembrie 2018.

Un cablu pentru tablouri de comanda, rack-uri si lanturi portcablu

In trecut, numarul mare de reglementari stricte au facut de multe ori cablarea masinariișpr in SUA o sarcina foarte complexa si consumatoare de timp, deoarece se utilizau numeroase tipuri de cabluri, in functie de locul in care au fost instalate. Dar sistemul ÖLFLEX SERVO FD 7TCE de la LAPP indeplineste o serie de standarde care fac posibila utilizarea unui singur cablu de la tabloul de comanda sau invertor pana la echipament; traseul se poate realiza pe pat de cablu sau prin montaj intr-un lant portcablu; indiferent daca este pentru aplicatii statice, flexibile sau foarte flexibile. Producatorii de masini si instalatii nu mai trebuie sa stocheze diferite tipuri de cabluri, facand achizitiile si depozitarea mult mai simple. Cablul este disponibil cu si fara perechi de control pentru conectarea senzorului de temperatura sau a bobinei de frana. Noul venit, adaugat la portofoliul LAPP de cabluri pentru servo motoare listate in UL, ofera o gama de proprietati combinate care nu au fost disponibile anterior. Cablul este rezistent la lumina UV, cu intarziere la propagarea focului in conformitate cu testul de incendiu FT4 si are o rezistenta la ulei crescuta in conformitate cu Oil Res I / II. Conductorii sunt realizati din lite de cupru ultra-fine, ceea ce face ca acest cablu sa fie extrem de flexibil si, prin urmare, adecvat pentru raze mici de indoire , cum ar fi cele care pot aparea in paturile de cablu si chiar si pentru lanturile port cablu cu mai multe milioane de cicluri de indoire. O alta caracteristica noua este materialul de izolare a conductorilor selectat cu atentie, care confera cablului capacitate redusa. Acest lucru minimizeaza caderea de tensiune pe distante mai lungi de instalare si reduce curentii capacitivi dintre conductori si sistemul de ecranare.

Primul cablu de serie pentru curent continuu

Tehnologia de conectare trebuie sa indeplineasca cerinte diferite pentru curentul continuu decat pentru curent alternativ. Ca prim producator de sisteme de conectare, am lucrat intens pentru a depasi aceste provocari. Rezultatul eforturilor noastre este cablul de conexiune inovator  ÖLFLEX® DC 100. Acest cablu este proiectat pentru o utilizare sustinuta cu curent continuu de peste zeci de ani, la fel ca si contrapartida curentului alternativ, ÖLFLEX® Classic 100. Cele doua cabluri au proprietati similare, cu exceptia cazului in care este vorba despre izolatie. De exemplu, ambele cabluri au o manta din PVC si aceeasi rezistenta la tensiune. Singura diferenta vizibila, odata ce mantaua este indepartata, este codarea culorilor firelor: rosu, alb, verde si galben.

Despre LAPP România
LAPP România oferă o gamă diversificată de produse: cabluri de forță și comandă ÖLFLEX, cabluri de fibră optică HITRONIC, echipamente și accesorii fibră optică, cabluri industriale Ethernet ETHERLINE, cabluri coaxiale și cabluri telefonice UNITRONIC, sisteme de transmitere date, conectori industriali EPIC, presetupe SKINTOP, sisteme de tuburi de protecție și sisteme lanț portcablu, sisteme de marcare și etichetare FLEXIMARK, unelte și accesorii pentru cabluri, alături de produsele nou-lansate, menționate anterior.
De asemenea, LAPP România vă propune servicii la cele mai înalte standarde: asistență tehnică în scopul alegerii soluției optime pentru maximizarea performanțelor tehnice și minimizarea costurilor; livrare oriunde în lume și livrare rapidă în țară, indiferent de cât de complexe sau speciale ar putea fi cerințele; flexibilitate, pentru a satisface cele mai diverse nevoi.

DATE DE CONTACT

Nume: Victoria Rece
Functie: Marketing Specialist
Email: victoria.rece@lappkabel.ro
Telefon: 0746176765
Website: www.lappkabel.ro
Cuvinte cheie: lapp, cabluri, cabluri industriale, presetupe, lapp group, tuburi de protectie, lant port cablu, cablu de date, ethernet, etichete, softronic

Alte Articole de 381 :

12 teze despre viitor la LAPP

Este dificil sa faci predictii, in special despre viitor - aceasta afirmatie ii este atribuita lui Niels Bohr, si Samuel Goldwyn, Mark Twain, Robert Storm Peter