Lasa nostalgia la o parte, e timpul pentru un televizor LG smart!

televizor lg

Stim cu totii cum e sa ii spui la revedere unui obiect la care tineai mult. Cei care au trecut prin etapa renuntarii la aparatului de radio, a dischetei, a calculatorului cu tub catodic, dar si a walkmanului inteleg mai bine decat oricine aceasta renuntare. Dar timpuri noi au venit, in care nu mai este nevoie de clasicul televizor. Nu ne mai permitem si nici nu ne mai este la indemana ca sa putem urmari pe un televizor doar programele TV.

Cand tehnologia a ajuns la asemenea cote, e clar ca si televizoarele au suferit imbunatatiri. Era si cazul. De ce sa iti achizitionezi un televizor clasic cand sunt atat de multe de televizoare smart. De ce sa nu iti achizitionezi un televizor LG?

Vei putea urmari programele TV favorite la rezolutii HD, chiar si 4K, spre deosebire de modelele clasice a caror imagine lasa cateodata mult de dorit. Iar cand te vei plictisi de programele TV, vei putea avea oricand varianta internetului. In asa fel iti vei putea alege tu singur ce anume doresti sa vizionezi si pentru cat timp. Nu va mai trebui sa astepti ca serialul preferat sa apara difuzat de un program de televiziune, cand ai atatea alte posibilitati legate de internet.

Iar daca te-ai plictisit si de aceasta activitate, poti oricand asculta muzica. Calitatea impecabila a sunetului oferita de un televizor LG va fi cu greu egalata de un model vechi.

Daca inca nu ai idee ce model ai putea sa iti alegi, expertii din spatele distribuitorului Demax iti recomanda televizorul LED Smart LG. In momentul de fata, acest model se afla la o reducere de aproximativ 400 de lei. Pretul final a ajuns sa fie de  1980 de lei.

Acest model de televizor smart are diagonala de 108 de cm. Tehnologia LG, Color Master Engine creeaza impresia ca imaginile prind viata. Nu numai ca accentueaza culorile, dar in acelasi timp regleaza cele trei caracteristici ale imaginii: saturatia, nuanta si luminozitatea. De asemenea, orice imagine este optimizata, indiferent de calitatea sa initiala. Ca tot vorbeam la un moment dat de calitatea superioara a sunetului data de acest tip de televizoare, modelul acesta creeaza impresia ca te afli la un concert. Atat de clar se aud toate sunetele, indiferent ca sunt de fundal sau principale. In acest fel, te vei bucura de o experienta auditiva completa.

Chiar daca este un model ceva mai mare, nu te va incomoda deloc. Designul elegant si bine gandit va crea un efect neasteptat in casa ta. Daca interiorul casei este modern, vorbim deja de acest televizor smart ca despre o piesa care nu trebuie sa lipseasca.

Daca vrei sa iti faci un cadou de Craciunul acesta si nu stii ce anume, recomandam sa iti schimbi televizorul vechi. In asa fel te vei bucura sa iti vezi filmele preferate de Craciun la o rezolutie mai buna. Vei putea sa asculti colindele preferate, cu tot cu imagine, pe un ecran cu suprafata mare. Farmecul sarbatorilor va fi reinviat cu ajutorul unui televizor LG, o marca cu traditie!

Alte Articole de 1 :

Ai nevoie de servicii grafica Hai sa vorbim!

Ai nevoie de servicii grafica? Hai sa vorbim!

Designul grafic sau servicii grafica reprezinta un proces de creatie care trebuie sa transmita un mesaj convingator si bine orientat spre publicul tinta. Contactul intre un furnizor de servicii sau...