Lenjerii de pat din microfibra sau bumbac ce alegi?

Care este cea mai buna alegere?

Este posibil ca, daca ai fost in cautarea unor lenjerii de pat, dar nu ai gasit modelul care sa ti se potriveasca. Poate ca nu iti poti da seama care material ti se potriveste mai bine si esti indecis intre microfibra si bumbac. Fiecare vine cu setul ei de avantaje si dezavantaje si totul depinde de gusturile si nevoile tale. Inainte de a alege un set de asternuturi este bine sa te informezi cu privire la partile pozitive si negative despre cele doua tipuri de materiale.

Lenjerii de pat din microfibra

Partea buna despre aceste lenjerii de pat din microfibra este ca sunt foarte rezistente, dar in acelasi tip asigura si un nivel bun de confort.

Dar acest tip de lenjerie de pat mai are o serie de avantaje, precum:

• Acestea sunt cunoscute pentru duritatea specifica care le creste cu mult speranta de viata. Acestea pot fi supuse la mai multe randuri de spalari, caci nu au tendinta de a se decolora;
  • Ridurile inestetice se formeaza mult mai greu;
  • Fiind o optiune ieftina, este potrivita mai multor tipuri de consumatori.

Dezavantaje:

• Deoarece acest material tinde sa absoarba caldura, nu este prea potrivit pe timpul sezonului cald;
  • Uleiurile, murdaria si lichidele sunt mult mai usor absorbite de catre acest material si trebuie spalat mai des;
  • Nu sunt foarte recomandate pentru cei cu pielea sensibila, fiind incomode.

Lenjerii de pat din bumbac

Aceste asternuturi din bumbac sunt unele dintre cele mai populare alegeri, avand avantaje precum:

• Rezistenta la umezeala si caldura,-cu mult mai mare fata de alte tipuri de materiale;
  • Mult mai moi si confortabile- Spre deosebire de tesaturile sintetice,  din bumbac;
  • Nu aduc dificultati in curatarea petelor si a murdariei;

Iar printre dezavantaje se pot aminti:

• Tesatura- Cu timpul tinde sa devina mai subtire.
  • Calcata -Este nevoie sa fie mai des.

Alege lenjerii de pat calitative de pat Patone

Patone.ro iti ofera o gama variata de lenjerii de pat care se vor potrivi nevoilor si dorintelor oricarui client. Fie ca iti doresti un model cu imprimeu 3D sau unul clasic, la Patone vei gasi intotdeauna un model care sa fie pe gustul tau. Nu uita ca acestia au mereu promotii si oferte de care poti beneficia. Pe site-ul acestora aveti posibilitatea din diferite categorii, precum: din bumbac, din bumbac satinat, uni, Cocolino, Pucioasa si 3D.

Nume: Patone.ro
Functie: Manager
Email: contact@patone.ro
Telefon: 0726513956