LOCOSLIM: accesibilitate si rezultate rapide in remodelare

De aceea, ii poti oferi un ajutor consistent apelând la remodelarea corporala.

La LOCOSLIM, propunem un concept cu totul nou, revolutionar in lumea tratamentelor cosmetice, care pune in centru clientul si obtinerea unor rezultate excelente in scurt timp la pachet cu niste tarife absolut geniale, incepand cu 4,99 lei/sedinta de 30 minute in cazul masajului anticelulitic!

Remodelarea corporala este un proces care vine in completarea perfecta a vietii sanatoase, permitându-le femeilor sa atinga un ideal estetic la care poate viseaza de foarte mult timp, iar prin dezvoltarea unor tehnologii inteligente, acest lucru este acum posibil si chiar recomandat. Suna bine?

Ei bine, daca simti ca ai putea face mai mult pentru tine si pentru corpul tau si daca iti doresti un aspect fizic care sa atraga toate privirile, atunci ai ajuns unde trebuie!

LOCOSLIM este aliatul ideal atunci când vine vorba despre lupta cu kilogramele in plus, iar acest lucru se datoreaza in mod special calitatii echipamentelor folosite si tarifelor incredibil de accesibile pe care le asezam cu incredere in fata ta!

 

B FIT este dispozitivul de remodelare corporala care revolutioneaza lumea esteticii!

Cele doua mari avantaje care ne pot ajuta sa devenim preferatii tai in ceea ce tine de remodelarea corporala sunt tarifele de nerefuzat si super calitatea serviciilor pe care le oferim. B FIT este dovada acestui lucru si in mod sigur vei fi surprinsa sa afli ca o sedinta de testare de 30 de minute a acestui dispozitiv costa doar 59,99 lei.

 

Ce vei face in cele 30 de minute?

Intrebarea de pe buzele tuturor este, cu siguranta: cum actioneaza aparatul de remodelare corporala B FIT? Ei bine, aducem in atentia ta un dispozitiv ce presupune pedalarea din pozitia orizontala, care va veni cu numeroase beneficii asupra aspectului tau fizic, chiar si dupa câteva sedinte. Scaunul, creat in asa fel incât sa mentina postura optima a coloanei vertebrale, reuseste sa puna in miscare toata musculatura corpului. Dispozitivul utilizeaza lampi infrared si este sigilat cu vacuum pentru a asigura un detox superior calitativ persoanei care il foloseste.

 

Daca esti o persoana activa, care nu spune nu miscarii, B FIT este perfect pentru tine! Construit si adaptat in timp, aparatul a fost creat in asa fel incât sa imbunatateasca metabolismul si modul in care acesta actioneaza asupra greutatii excesive si celulitei.

Afla mai multe detalii despre B FIT pe www.locoslim.ro!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de Ciobanu Liviu:

Lupta cu kilogramele in plus și cu aspectul inestetic al celulitei nu mai este un secret pentru nimeni. Zilnic, fiecare dintre noi incearca sa gaseasca optiuni prin care sa atinga fizicul dorit, insa nu intotdeauna toate variantele sunt și cele mai bune.
Realitatea arată că leadershipul înnăscut este o „floare rară”. Puțini sunt cei care, puși să conducă echipe se simt și se mișcă încă de la început precum peștele în apă.
La LOCOSLIM redefinim conceputul de remodelare corporala, tehnologiile avansate si foarte eficiente fiind perfecte pentru a-ti reda increderea in tine.
Aspectul fizic are o importanta majora atat in ceea ce priveste viata profesionala, cat si din perspectiva vietii personale.
Vrei sa arati bine tot anul?