Marketplace Storel – Platforma online pentru sellerii de succes

Vrei sa iti cresti afacerea si sa vinzi online mai usor? Ai un stoc de produse de calitate si vrei sa il faci vizibil viitorilor clienti? Sau ai mai multe produse pe care vrei sa le vinzi, dar fac parte din categorii prea variate. Indiferent in ce situatie esti, fii sigur ca poti sa devii seller de succes pe Storel Marketplace.

Ai parte de comisioane reduse pe masura ce evoluezi pe platforma. Esti sigur ca vinzi repede cele mai bune produse ale tale fara prea mult stres. Tot ce trebuie sa faci este sa iti faci cont si sa urmezi pasii simplii din formular. E simplu sa iti cresti afacerea si sa ai profit daca devii seller pe Storel. Iata ce mai poti obtine daca te inscrii pe platforma Marketplace.

Ajungi la clientii potriviti

O platforma globala este caracterizata de comercializarea unor categorii variate de produse. De la ustensile pentru casa si gradina pana la modelatoare corporale si produse cosmetice naturale, esti mereu sigur ca noi aducem produsele tale exact la clientii potriviti. Nu mai iriti sau plictisesti clientii cu produse bune, dar care nu se afla pe lista lor de dorinte.

Fii sigur ca plasezi ustensile de gradina si modelatoare corporale in categoria potrivita si ca, prin intermediul campaniilor publicitare, acestea ajung la doar un click distanta de clientii care vor sa le achizitoneze. Iti tintesti clientii potriviti daca devii seller pe Storel.

Iti fidelizezi clientii

Creste-ti credibilitatea ca si comerciant. Stim cat de important este sa ai o imagine buna in fata clientilor. Si ce poate fi mai corect si credibil decat produse bine organizate si trimise rapid spre clientii tai. Pe Marketplace Storel – oferi cea mai buna imagine clientilor tai si ai sansa sa iti constitui imaginea conform brandului tau.

O platforma virtuala in care poti sa incarci cele mai noi produse ale tale te asteapta pe Marketplace Storel. Prezinta viitorilor tai clienti cele mai bune produse, toate intr-un singur loc si iti vei creste credibilitatea intr-o maniera onesta.

Promoveaza-te online simplu

Storel este singura platforma care iti ofera si servicii publicitare la cele mai bune preturi. Stim cat de important este sa te promomovezi online intr-un mediu competitiv, asa ca iti oferim un pachet de servicii publicitare moderne. Bazate pe campanii publicitare eficiente, aceste pachete vor face cunoscute produsele tale si acestea vor ajunge tintit la clientii care au cea mai mare nevoie de acestea.

Tine sub control produsele tale

Ca seller pe Storel, ai deplin control asupra produselor tale. Tu decizi ce este important pentru tine. Daca vrei sa incarci un stoc nou sau sa il vinzi pe cel vechi, o poti face asa cum vrei tu. Iti promovam produsele intr-o maniera performanta, atat cu ajutorul campaniilor publicitare, cat si prin reduceri si promotii aplicate zilnic si saptamanal.

In calitate de comerciant sau furnizor, a-ti monitoriza stocul, produsele si accesibilitatea lor este un element esential. Devino seller pe Storel si ne asiguram ca tu detii controlul asupra afacerii tale.

Website: https://www.storel.ro/
Cuvinte cheie: marketplace, Storel