Minim 3 motive pentru care să alegi Onecoin

Moneda virtuală Onecoin prinde din ce în ce mai mult teren în România și în lume pentru că este diferită de celelalte. Fiecare criptomonedă este unică, însă nu toate îți oferă aceleași avantaje. De exemplu, Bitcoinul este prima și cea mai cunoscută monedă digitală, iar anul acesta a fost acceptată oficial ca mijloc de plată în Japonia. Ethereum, moneda de pe locul 2 ca și volum al capitalizării este folosită ca bază pentru dezvoltarea ICO-urilor (Initial Coin Offering), iar conceptul Ripple este utilizat pentru securizarea tranzacțiilor bancare.

Onecoin este o monedă cu utilitate universală folosită pentru tranzacțiile de pe platforma Dealshaker, unde există în prezent peste 300.000 de utilizatori persoane fizice și juridice din toate lumea.

Câteva dintre avantajele folosirii monezii Onecoin sunt următoarele:

1. În prezent nu este listată public, ceea ce înseamnă că utilizatorul este protejat împotriva fluctuațiilor de preț. La momentul scrierii articolului prețul monedei este de 15,85 euro calculat după dificultatea de minare a monezii. Fiind o monedă cu circuit închis, prețul este garantat, dat fiind faptul că nu există riscul presiunii unor factori externi. Știm cu toții ce s-a întâmplat la începutul lunii septembrie când guvernul chinez a interzis activitatea schimburilor de criptomonede, iar ca răspuns, piața a pierdut aproximativ 40% din capitalizare în 2 săptămâni, după care a început să-și revină. În asemenea situații, utilizatorii neexperimentați ajung de multe ori să vândă în pierdere din cauza panicii generalizate și a știrilor alarmiste care se răspândesc cu repeziciune. Totuși, de fiecare dată piața și-a revenit mai devreme sau mai târziu, iar creșterea a continuat. Ținând cont că nu toți utilizatorii de criptomonede au același apetit pentru risc, deținătorii Onecoin sunt mai avantajați deoarece nu trebuie să treacă prin astfel de situații. Compania Onelife îi protejează de fluctuații și, implicit, de pierderile care pot apărea.

2. Splitările tokenilor te ajută să multiplici numărul monezilor.

Modul în care este concepută funcționarea monezii este bazată pe o utilizare cât mai largă, iar posibilitățile de câștig inițiale depind de pachetul achiziționat. Cu cât utilizatorul cumpără un pachet mai mare, cu atât numărul monezilor obținute va fi mai mare în funcție de dificultatea de minare și momentul achiziției. Concret, numărul de tokeni necesari pentru a produce o monedă se multiplică, ceea ce conduce la obținerea unui număr mai mare de monezi. Acest lucru se întâmplă în medie la 3 luni. Mulți se pot întreba de ce se multiplică tokenii și cum este posibil acest lucru. Nu este cumva o păcăleală? Răspunsul este NU, iar justificarea este una simplă: multiplicarea reprezintă răsplata oferită de compania Onelife pentru răbdarea utilizatorului care nu se grăbește să scape imediat de monezi, ci așteaptă un timp mai îndelungat pentru a le folosi.

3. Câștigul din tranzacțiile de pe platforma Dealshaker.

Achizițiile pe care le poți face prin intermediul platformei sunt diverse și au ca scop folosirea avantajoasă a monezilor deținute. Comercianții prezenți pe platformă acceptă plata în monedă într-un procent de la 50% până la 100%. În funcție de momentul și prețul cu care ai achiziționat moneda o poți cheltui la o valoare mult mai mare, cumpărând bunuri și servicii pe care nu ți le-ai permite integral în bani.

De exemplu, o persoană care a achiziționat un pachet educational cu 110 euro la care a prmit tokei promotionali când moneda valora 12 euro a obținut inițial 1000 de tokeni care s-au multiplicat, iar în prezent deține 25 de monezi. Între timp valoarea monezii a crescut la 15,85 euro, iar acum se pot achiziționa de pe site bunuri și servicii în valoare de 25*15,85 euro=396.25 euro.

La un calcul simplu se poate constata faptul că ajungi să iei aproape gratis bunuri și servicii pe care altfel le-ai plăti la valoarea de piață din propriul buzunar. Acest lucru este similar cu ceea ce se întâmplă și pe piața celorlalte criptomonede care reprezintă cea mai avantajoasă investiție a anului 2017, cu o rentabilitate medie de 500%. Toate au avut o creștere exponențială în anul 2017, iar Onecoin nu a făcut excepție.

Precum se vede, posibilitatile de câștig sunt multiple, iar cine achiziționează pachetele în prezent va avea multe avantaje în viitor. In aceste condiții, putem spune cu certitudine că în viitorul mediu criptomonedele vor acapara toată piața economico-financiară.

DATE DE CONTACT

Nume: Ioana Ochenatu
Functie: Leader
Email: onecoinoneliferomania@gmail.com
Telefon: 0736827071
Cuvinte cheie: onecoin, cristi calina, onelife, teapa pareri moneda onecoin romania, inselatorie afacerea onecoin, forum, moneda virtuala onecoin 2017

Alte Articole de 286 :