Mobila de bucătărie în sincron cu cea din living

pexels-curtis-adams-3773573

De multe ori, în locuințele moderne, bucătăria este o extensie a sufrageriei. Așadar, tot mai mulți designeri de interior recomandă ca mobila sufragerie să aibă aceleași tonuri cu cea din bucătărie. Altfel spus, dacă bucătăria preia din nuanțele predominante în living se creează o continuitate care conferă armonie vizuală.

Mavis pune accentul pe piesele de mobilier care pot împăca gusturile și celor mai pretentiosi dintre voi. Astfel, dacă și tu ești în căutarea unui set de mobilă pentru living, descoperă câteva chiar aici:

  1. Set mobilă living Florența – Prezintă masă dreptunghiulară din lemn masiv de stejar, vitrină și patru scaune. Este ideal pentru familiile numeroase sau persoanele ospitaliere.
  2. Setul de mobila Monalisa 2 – este de un maro roșcat atrăgător și denotă rafinament, eleganță și bun gust. Potrivit pentru toți cei care vor să se bucure de o adevărată oază de liniște și relaxare chiar în propria sufragerie.
  3. Setul mobilă living Marocco 2 – dacă ești pasionat/ă de nonculori și vrei ca living-ul tău să inspire seriozitate, dar totodată și eleganță, atunci trebuie să te îndrepți către acest set de mobilier. Detaliile rafinate și elementele decorative aparte sunt cele care fac mereu diferența.
  4. Cauți un mobilier care să prezinte mai multe spații pentru depozitare? Vrei să ai loc pentru orice mic detaliu, carte sau joc de societate? Ei bine, cu siguranță ai găsit ce căutai, setul de mobilă Biarritz este format din piese de mobilier elegante și cu bun gust, care îmbină dorințele tuturor membrilor familiei.

Acum ești sigur că ai făcut o alegere bună în ceea ce privește mobila pentru living? Bun, atunci asigură-te că și mobila de bucătărie clasică este potrivită dorințelor tale.

Câteva exemple potrivite ar fi și:

  1. Mobila pentru bucătărie Roma – set complet din elemente din lemn masiv ce îmbină atât lemnul de nuc, paltin, cât și tei sau panel. Prezintă măsuță tip blat pentru luat masa, scaune, mobilier cu dulapuri încastrate.
  2. Set de mobilă pentru bucătărie Neo – special conceput pentru familiile cu membri mulți. Are diverse spații destinate depozitării, dulapuri, turnuri și sertare. De asemenea, are și spațiu pentru mașina de spălat vase și loc special pentru uscarea vaselor.
  3. Mobila Maria Ivoire – este potrivită pentru cuplurile romantice, care preferă bucătăriile în nuanțe deschise sau neutre. Setul de mobilier este din lemn masiv și este gata să dea un plus de originalitate oricărei bucătării în care este amplasat.

Dacă ai descoperit deja care este secretul dintre asocierea mobilei de bucătărie cu cea din sufragerie, atunci este momentul să faci pasul. Achiziționează setul de mobilă potrivit dorințelor familiei tale!

Alte Articole de 1 :

venit-instabil

4 trucuri pentru un venit instabil

Cum faceti fata cheltuielilor cu un buget neregulat? Luati in considerare aceste patru strategii pentru a va ajuta sa bugetati cu un venit variabil si sa castigati incredere financiara. Este...

test-de-sarcina

Simptomele precoce ale sarcinii

Desi poate parea ciudat, prima saptamana de sarcina se bazeaza pe data ultimei perioade menstruale. Ultima ta menstruatie este considerata saptamana 1 a sarcinii, chiar daca inca nu ai fost...

pexels-curtis-adams-3773573

Mobila de bucătărie în sincron cu cea din living

De multe ori, în locuințele moderne, bucătăria este o extensie a sufrageriei. Așadar, tot mai mulți designeri de interior recomandă ca mobila sufragerie să aibă aceleași tonuri cu cea din...