Mrfinance.ro – partenerul tau in finante

image002

Ce este mrfinance.ro?

MrFinance este o platforma online ce permite utilizatorilor sa se informeze corespunzator cu privire la piata serviciilor de creditare.

Odata ajuns pe mrfinance.ro, consumatorul are posibilitatea de a compara companiile de creditare prin prisma unor variabile precum: suma maxima de bani ce poate fi imprumutata, rata dobanzii, taxele suplimentare practicate, criteriile de eligibilitate, conditiile pe care solicitantul trebuie sa le indeplineasca pentru a se putea imprumuta, etc.

Accent pe continut

Majoritatea consumatorilor a trebuit sa ia cel putin o decizie majora din punct de vedere financiar intr-un moment cheie al vietii. De multe ori se intampla ca deciziile luate sa fie sub presiune, stres, circumstante, obligand consumatorul sa fie informat necorespunzator, rezultand astfel o alegere putin favorabila pentru buzunarul, cat si planurile de viitor ale acestuia.

Mrfinance.ro si-a propus sa schimbe aceasta paradigma inca din 2016, prin introducerea instrumentelor financiare simple si sfaturilor oneste, care sa va ajute sa va consolidati datoriile, sa va calculati sau re-calculati creditul ipotecar si sa va asigurati ca sunteti la zi cu plata imprumuturilor actuale.

image001De ce sa folosesti mrfinance.ro ?

Toate informatiile sunt adunate intr-o singura sursa, cu scopul de a usura munca celor ce analizeaza piata de profil. Astfel, se salveaza timp pretios, deciziile sunt mai usor de luat, deoarece comparatorul de credite mrfinance.ro, cat si textele cu rol informativ care explica toate notiunile pe care o persoana in cautarea unui credit trebuie sa le cunoasca, sunt adunate intr-un singur loc.

Oricine a trecut prin etapa de informare premergatoare accesarii unui imprumut sau a unei asigurari, stie cat de dificil este sa caute companiile existente pe piata, sa selecteze un top al celor cu un grad ridicat de incredere, iar mai apoi sa compare serviciile si costurile pe care fiecare le implica.

Pe platforma sunt prezente cele mai importante Institutii Financiare ce activeaza pe piata din Romania. Pentru fiecare dintre acestea, utilizatorul gaseste toate informatiile de care are nevoie: cu ce se diferentiaza institutia in cauza de institutiile bancare, date relevante despre companie, actele necesare si conditiile de eligibilitate, avantajele si dezavantajele pe care fiecare le are etc.

O sortare mai inteligenta

Aici puteti compara imprumuturile ipotecare, credite nebancare sau cardurile de credit printr-o sortare inteligenta, in functie de ceea ce aveti nevoie, sau ce va intereseaza ca timp, dobanda, rata:

 • DAE
 • Comisionul de analiza
 • Timpul de creditare
 • Rata lunara
 • Dobanda efectiva pe zi
 • Timpul de acordare

Planuri pentru 2018

Pentru anul 2018 mrfinance.ro isi propune sa devina ceamai buna sursa de educatie financiara pentru informatii impartiale si obiective privind serviciile financiare, in scopul de a deveni un partener de incredere pentru utilizatorii din Romania. Vrem sa prevenim publicitatea inselatoare a unor companii de credit, venind in ajutorul utilizatorului cu informatii complete si detaliate, avand asadar un rol in procesul decizional al acestuia.

In ceea ce priveste platforma mrfinance.ro, dorinta noastra este ca interactiunea cu utilizatorul sa fie cat mai facila, astfel suntem in continua schimbare pentru a reusi sa ne mulam pe dorintele consumatorilor. Astfel, mrfinance.ro isi propune sa aduca pe piata din Romania informatii corecte si actualizate permanent, incat experienta unui credit sa fie o decizie informata, care poate fi luata facil si fara consum de timp. Mrfinance isi propune in viitorul apropiat sa actualizeze anumite astepcte referitoare la interfata sa :

 • un format mai usor de utilizat
 • calculul DAE estimativ
 • calculul ratei lunare
 • calculul costului total al unui credit
 • posibilitatea de a aplica pentru creditul dorit
 • lista completa a bancomatelor / sucursalelor bancilor

Sursa: https://mrfinance.ro/

Alte Articole de 1 :

Makita HR2470 si Bosch GBH 2-26 DFR (1) (1)

Makita HR2470 sau Bosch GBH 2-26 DFR?

Un ciocan rotopercutor se situeaza undeva la mijloc intre o bormasina cu percutie si un demolator. Asa cum probabil stii deja rotopercutoarele pot avea sisteme de prindere diferite si se...