Noi oferte de locuri de muncă prin MyNextJob

image1ofnoiofertedelocuridemuncaprinmynextjob

Pentru a veni în ajutorul românilor care își caută locuri de muncă în țară sau în străinătate, site-ul MyNextJob listează oferte variate. Metoda de căutare și de rafinare a rezultatelor este una inovatoare, axată pe cât mai multe criterii, astfel încât experiența utilizatorilor să fie cât mai bună. Site-ul oferă facilități extraordinare atât pentru cei care caută locuri de muncă, dar și pentru companiile care ofertează.

MyNextJob.ro este un site construit în jurul conceptului de căutare avansată. Datorită acestui lucru, ofertele de muncă prezentate pot fi căutate conform unor criterii foarte specifice. Experiența utilizatorului este mult îmbunătățită, astfel încât acesta va putea găsi oferte de muncă bazate pe capacitățile și competențele sale, fără a fi nevoit să filtreze manual rezultatele care nu îl interesează.

Același concept se adresează și specialiștilor din domeniul resurselor umane care listează locuri de muncă. Prezentarea adecvată a criteriilor de angajare, a competențelor cerute și a formei de colaborare face selecționarea candidaților pentru posturile oferite mult mai facilă. În locul zecilor de ore pierdute pentru sortarea unor CV-uri care nu au legătură cu poziția propusă în cadrul companiei, specialistul HR va putea adăuga componente specifice jobului direct în anunțul de angajare. Aceste skill-uri vor fi folosite în mod automat la departajarea candidaților, procesul fiind foarte mult simplificat.

O altă componentă majoră a MyNextJob.ro este secțiunea dedicată locurilor de muncă pentru străinătate. Ca și în cazul ofertelor de muncă pentru România, firmele de recrutare care caută angajați pentru locuri de muncă în străinătate pot insera în anunțurile de angajare competențele, calificările și abilitățile necesare angajaților.

Mai mult decât atât, orice recrutor sau angajator poate căuta în mod activ o persoană care să fie cât mai aproape de cerințele viitorului loc de muncă. Având acces la o bază de date impresionantă, conținând CV-urile persoanelor interesate de un loc de muncă, specialiștii în resurse umane pot să caute, aplicând filtrele specifice locului de muncă scos la concurs, candidatul ideal.

Pentru cei care caută un loc de muncă, MyNextJob.ro pune la dispoziție, în primul rând, un generator de CV-uri. Acesta conține principalele categorii de informații ce sunt de completat într-un CV clasic, însă vor fi folosite ca filtre pentru recrutori, în momentul în care aceștia selecționează candidații.

În primul rând, însă, candidatul va trebui să completeze ținta sa profesională, industria și domeniul în care își dorește să activeze, acesta fiind primul pas în stabilirea relației cu recrutrorul. Cu cât procentul de completare al unui CV este mai mare, cu cât informațiile sunt mai detaliate, cu atât candidatul se va putea apropia cât mai mult de jobul ideal.

Pentru candidații care caută joburi aflate în afara României, există posibilitatea de a completa și un CV în limba engleză sau de a traduce, în mod automat, informațiile deja completate, în limba engleză. Acest lucru va ajuta candidatul să depășească bariera lingvistică și să fie mai aproape de o angajare într-o țară vestică.

Site dedicat ofertelor de locuri de muncă, MyNextJob.ro oferă, din 2018, o platformă high-tech în care recrutorii și viitorii angajați se pot întâlni și pot lega relații de colaborare de lungă durată.

Alte Articole de 1 :

Makita HR2470 si Bosch GBH 2-26 DFR (1) (1)

Makita HR2470 sau Bosch GBH 2-26 DFR?

Un ciocan rotopercutor se situeaza undeva la mijloc intre o bormasina cu percutie si un demolator. Asa cum probabil stii deja rotopercutoarele pot avea sisteme de prindere diferite si se...