Odorizante de camera Gloria

Odorizantele de camera cu bete de bambus de la Gloria Perfume transforma orice casa intr-o oaza de confort, neutralizeaza mirosurile neplacute si completeaza atmosfera la locul de munca. Cu un aspect simplu, elegant si compatibil cu orice design interior, odorizantele de bambus elibereaza in mod continuu aromele preferate, persistand chiar si luni intregi.

Folosite atat acasa, cat si la birou, betisoarele parfumate reprezinta un mod placut si comod de a inmiresma o incapere si de a crea o atmosfera placuta si primitoare. Ele au ca beneficii relaxarea corpului si a mintii dupa o zi solicitanta, marirea puterii de concentrare in perioadele de studiu intens si stimularea creativitatii.

Odorizante cu lichid aromatizat si bete de bambus

Odorizantele de camera de la Gloria Perfume contin un parfum original, care poate fi ales in functie de notele preferate. Printre acestea, se numara notele de piele florale/lemnos – condimentate pentru personalitatile unice, note gurmande de biscuiti si arome picante, note dulci si fructate, note marine, note verzi si note fresh  cu miros oriental.

Compozitia parfumului din difuzor este pe baza de ulei. Acesta contine o solutie de origine vegetala si un amestec de uleiuri aromatice care asigura prospetime indelungata pana la 40 – 70 de zile si mentinerea unei atmosfere fresh in incapere. Un alt avantaj al odorizantului de camera consta in faptul ca parfumul poate fi pastrat o buna perioada de timp separat, in recipientul din plastic inclus in pachet.

Odorizantele cu lichid aromatizat sunt o alternativa ideala a betisoarelor parfumate arse la un capat pentru a elibera mireasma caracteristica, care scot mult fum si nu ofera un miros persistent dupa ce produsul se termina. Difuzoarele cu betisoare si diferite arome se remarca prin infatisarea placuta, fiind compuse dintr-o sticluta transparenta cu solutii de origine vegetala in care se introduce un numar variabil din bete de bambus. Acestea din urma absorb fluidul, dispersandu-l in mod natural in incapere si impregnand aerul cu o aroma subtila si continua.

Mod de utilizare

Se toarna lichidul parfumat in recipientul din sticla transparenta si se introduc betele de bambus. Intensitatea aromei poate fi modificata prin cresterea sau scaderea numarului de betisoare din bambus. Betele de ratan vor absorbi parfumul si ‘’vor inunda’’ incaperea cu cele mai placute miresme.

O intensitate maxima a aromei se obtine prin plasarea odorizantului aproape de o sursa de aer. Se intorc betele pe masura ce se usuca. Pentru un efect mai intens, acestea pot fi intoarse la fiecare 3 – 4 zile. Pentru a difuza aroma, se scufunda betele de bambus in sticla si se rotesc.

Odorizantele de camera cu uleiuri aromatice si bete de bambus au arome variate si proprietati relaxante, incepand de la combinatii discrete de note parfumate perfecte pentru spatiile de marime redusa, pana la un nivel de parfumare intensa potrivita chiar si pentru cele mai vaste incaperi.

Ele pot fi utilizate cu succes in locuinte, la locul de munca, in spatii de birouri, in magazine, hoteluri, SPA-uri, baruri, bai, centre medicale, scoli, cazinouri si nu numai. Recipientul din sticla cu lichid aromat si bete de bambus ajuta la difuzarea treptata si constanta a parfumului in aer. Betele absorb lichidul, eliberand incet o aroma relaxanta care va improspata aerul din orice incapere.

DATE DE CONTACT

Nume: Denisa
Functie: Manager
Email: contact@gloriaperfume.ro
Telefon: 0724788221
Website: https://gloriaperfume.ro/
Cuvinte cheie: odorizante de camera

Alte Articole de 968 :

Odorizante de camera Gloria

Odorizantele de camera cu bete de bambus de la Gloria Perfume transforma orice casa intr-o oaza de confort, neutralizeaza mirosurile neplacute si completeaza at

Pensiune Dambovita cu piscina

Pensiunea Enothera de la poalele Muntilor Carpati, comuna Valeni – Dambovita, este situata intr-o zona pitoreasca in care te incarci de energie si sanatate.

Top 5 piese din dezmembrari

Descopera care sunt cele mai cautate piese auto din dezmembrari si allege doar un dezmembrator care pune accent pe calitatea pieselor, livrarea corecta si sigur