Oferte constructii case

Site-ul cu oferte constructii case ofera posibilitatea de a contacta specialisti pentru constructii de case, implementand proiecte arhitecturale unice, cu o garantie constanta a calitatii si intruchiparea celor mai indraznete idei ale clientilor. Ai posibilitatea sa alegi un proiect adecvat, cu un singur palier sau cu doua etaje, de pana la 100 mp si mai mult, implicand utilizarea unui anumit material:

  • caramida, BCA etc;
  • autoclave din beton gazos (Cbit);
  • blocuri de beton celular;
  • cadru pentru tehnologia canadiana;
  • monolit;
  • tehnologie combinata
  • lemn
  • metal.

Daca clientul are propriile cerinte pentru proiectarea fatadei, aspectului si spatiului in camera, se fac ajustari, extinderi, mansardari, sarpante, formandu-se un concept individual al casei particulare la comanda.

In costul final pe 1 mp, sunt stabilite diferite elemente de cost: zona metrica, materialul peretelui, finisarea, complexitatea proiectului, tipul de fundatie, materialele de acoperire si configuratiile sistemelor de comunicatii ingineresti etc.

Case construite cu tehnologii moderne

Construirea de case este abordata  in mod individual, pentru fiecare proiect garantandu-se calitatea inalta a tuturor lucrarilor efectuate. Casa construita pe tehnologii moderne, este o alternativa excelenta la un apartament cu  facilitati, oferind confort pentru multi ani. Chiar si o mica cladire rezidentiala va avea o suprafata superioara, prezenta unui teren, un climat sanatos echilibrat, o organizare mai convenabila a spatiului.

Zona geografica

Din punct de vedere geografic, poate fi nu numai centrul orasului sau zonele cele mai pline de viata – o retea dezvoltata de drumuri si transport urban, ci se poate face chiar si la periferia orasului, intr-o zona usor  accesibila. Suburbiile se disting printr-o situatie ecologica sanatoasa si o natura magnifica.

Deseori, valoarea de pornire este terenul situat intr-un loc in care totul se potriveste viitorului proprietar. De fapt, aceasta este sarcina cea mai dificila. Constructia cladirii este mult mai usor de ales, formuland dorintele si analizand propunerile contractorului.

In planul de aplicare, constructia de case din oras este legata de mai multe aspecte. In primul rand, se ia in considerare climatul dificil, cand poate fi foarte fierbinte si foarte rece in decurs de o luna. Pentru a nu depinde de surprizele climatice, este necesar sa se realizeze o constructie de locuinte de inalta calitate. Lucrarile se fac  cu materiale care s-au dovedit perfect pentru o anumita zona. Fiecare dintre ele are avantaje, dar un lucru le uneste: umiditate excelenta, zgomot redus si izolare termica.

Structura cadru

O alta directie importanta este construirea tehnologiei cadru. In ciuda atitudinii prudente din partea clientilor, aceasta abordare a avut rezultate bune si este utilizata in mod activ in tarile nordice europene. Structura cadru poate economisi in mod semnificativ parametrii de operare comparabili.

Fundatia

O alta dificultate este construirea fundatiei si a utilitatilor. Daca solul este instabil, mlastinos si nivelurile ridicate ale apelor subterane se simt, specialistii  ofera solutii eficiente pentru fiecare caz in parte. Fiecare proiect este abordat individual, garantand calitatea. Specialistii vor efectua toate sondajele necesare si vor selecta o varianta a tipului de fundatie, care este cea mai optima atat din punct de vedere al constructiei, cat si din punct de vedere economic.

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie: oferte constructii case, constructii case

Alte Articole de 596 :