OpenMart.ro vine în ajutorul constructorilor cu servicii complexe de transport marfa

4 tipuri de transport pe care le poți efectua prin OpenMart

Una dintre cele mai mari provocari ale unei firme de constructii civile si industriale este cea a transportului. Materialele de constructii sunt, de cele mai multe ori, foarte voluminoase si grele, ceea ce face aproape imposibila mutarea lor dintr-o parte in alta cu vehicule normale. Achizitia unor camioane mari, a unor macarale sau a altor utilaje voluminoase poate sa genereze costuri mult peste puterea micilor firme de constructii.

Tocmai de aceea, cei de la OpenMart.ro ofera servicii de transport sau servicii de inchiriere camioane cu macara oriunde in tara si in strainatate.

De ce sa alegi serviciile de transport OpenMart.ro?

  1. Pentru diversitate. Reuseste sa acopere toate tipurile de transport, de la transportul de cereale, pana la transporturi agabaritice si transport de marfa sau de ce nu, transport de containere. De asemenea, ofera transport de persoane, atunci cand este cazul punand.
  2. Pentru ca are preturi mai mult decat decente. Costurile de transport sunt gandite in asa fel incat sa fie echilibrate. Cei care cer o oferta direct pe site au o reducere de 10%, indiferent de valoarea comenzii.
  3. Pentru ca dispune de masini care pot acoperi toate nevoile de transport. Indiferent cat de voluminoase si grele sunt produsele transportate, poti apela cu incredere la OpenMart. Camioanele utilizate sunt gandite in asa fel incat sa si pastreze produsele transportate in cea mai buna stare pana la destinatie.
  4. Pentru ca tot personalul firmei, incepand de la soferi si terminand cu cei ce se ocupa de logistica, au toate certificarile, calificarile si experienta necesara pentru a-si duce treaba la bun sfarsit.

Daca ai, asadar, de transportat produse pe care iti este greu sa le muti dintr-o parte in alta in regim propriu, apeleaza la OpenMart. Vei fi uimit de cat de usor se va rezolva totul si cat de mult poti economisi externalizand un astfel de serviciu.

Alte Articole de 1 :

Ai nevoie de servicii grafica Hai sa vorbim!

Ai nevoie de servicii grafica? Hai sa vorbim!

Designul grafic sau servicii grafica reprezinta un proces de creatie care trebuie sa transmita un mesaj convingator si bine orientat spre publicul tinta. Contactul intre un furnizor de servicii sau...

ecomunicate

Unde poti paria pe Gala Premiilor Oscar 2021?

Ediția cu numărul 93 a Premiilor Oscar este programată pe 26 aprilie, atât în Dolby Theatre cât și în Union Station din Los Angeles. Acest eveniment este considerat unul dintre...

image001

Pariază ca profesioniştii!

Jocurile de noroc sunt într-o continuă creştere de popularitate. Şi de ce să nu fie aşa atâta timp cât îţi iei porţia de adrenalină şi realizezi şi câştigurile pe care...

agrotextil-produs-de-calitate

Agrotextil: produs de calitate, ieftin, util!

Literal, în fiecare al doilea articol despre grădinărit veți găsi recomandări pentru a acoperi suprafața grădinii cu un strat de mulci. În același timp, cel mai bun tip de material...