OpenMart.ro vine în ajutorul constructorilor cu servicii complexe de transport marfa

4 tipuri de transport pe care le poți efectua prin OpenMart

Una dintre cele mai mari provocari ale unei firme de constructii civile si industriale este cea a transportului. Materialele de constructii sunt, de cele mai multe ori, foarte voluminoase si grele, ceea ce face aproape imposibila mutarea lor dintr-o parte in alta cu vehicule normale. Achizitia unor camioane mari, a unor macarale sau a altor utilaje voluminoase poate sa genereze costuri mult peste puterea micilor firme de constructii.

Tocmai de aceea, cei de la OpenMart.ro ofera servicii de transport sau servicii de inchiriere camioane cu macara oriunde in tara si in strainatate.

De ce sa alegi serviciile de transport OpenMart.ro?

  1. Pentru diversitate. Reuseste sa acopere toate tipurile de transport, de la transportul de cereale, pana la transporturi agabaritice si transport de marfa sau de ce nu, transport de containere. De asemenea, ofera transport de persoane, atunci cand este cazul punand.
  2. Pentru ca are preturi mai mult decat decente. Costurile de transport sunt gandite in asa fel incat sa fie echilibrate. Cei care cer o oferta direct pe site au o reducere de 10%, indiferent de valoarea comenzii.
  3. Pentru ca dispune de masini care pot acoperi toate nevoile de transport. Indiferent cat de voluminoase si grele sunt produsele transportate, poti apela cu incredere la OpenMart. Camioanele utilizate sunt gandite in asa fel incat sa si pastreze produsele transportate in cea mai buna stare pana la destinatie.
  4. Pentru ca tot personalul firmei, incepand de la soferi si terminand cu cei ce se ocupa de logistica, au toate certificarile, calificarile si experienta necesara pentru a-si duce treaba la bun sfarsit.

Daca ai, asadar, de transportat produse pe care iti este greu sa le muti dintr-o parte in alta in regim propriu, apeleaza la OpenMart. Vei fi uimit de cat de usor se va rezolva totul si cat de mult poti economisi externalizand un astfel de serviciu.

Alte Articole de 1 :

Makita HR2470 si Bosch GBH 2-26 DFR (1) (1)

Makita HR2470 sau Bosch GBH 2-26 DFR?

Un ciocan rotopercutor se situeaza undeva la mijloc intre o bormasina cu percutie si un demolator. Asa cum probabil stii deja rotopercutoarele pot avea sisteme de prindere diferite si se...