Opt motive bune pentru a face un imprumut

motive-imprumut

Cate o data, sa imprumuti bani poate fi un lucru bun, insa in alte dati poate fi un lucru rau, dar care sunt motivele care ne imping catre un imprumut, fie el pe termen lung sau scurt?

  1. Vrei sa iti cumperi o casa. Achizitia unei case, probabil este una dintre cele mai mari achizitii pe care o poti face intr-o viata de om, iar bancile incearca sa gestioneze aceste imprumuturi in asa fel incat sa fie la indemana oricui, de aceea unele imprumuturi se intind si pe 30 de ani.
  2. Pentru educatie. Fie ca este vorba de bani pentru facultatea copilului tau, sau poate ca are nevoie de meditatii, imprumutul pentru educatie este unul real, insa este pe termen mult mai scurt in comparatie cu imprumutul pentru o casa.
  3. Acoperirea unui alt imprumut. Acoperirea unui alt imprumut, sau refinantarea, cum se mai numeste la noi, este posibila atunci cand cel care imprumuta, reuseste sa combina acele doua imprumuturi avand avantaje legate de suma finala sau de timpul pe care imprumutul se intinde.
  4. Apare o urgenta si nu ai bani. Atunci cand o urgenta intervine si te simti prins cu usa, trebuie sa imprumuti, cu toate ca o regula de baza al imprumuturilor este sa nu imprumuti in astfel de situatii, sunt dati cand nu ai cum sa te feresti si esti obligat sa te imprumuti. Dar atentie, nu imprumuta niciodata mai mult decat poti da inapoi.
  5. Aduci imbunatatiri casei tale. Chiar daca casa ta arata bine acum, in timp, ea va avea nevoie de imbunatatiri, poate este nevoie sa dai o lavabila in camera, sau in bucatarie, poate ai nevoie de o oglinda noua si asa mai departe, in situatii de genul, daca nu ai deja banii pusi deoparte pentru astfel de situatii, trebuie sa imprumuti.
  6. Vrei sa cumperi al doilea imobil. De cele mai multe ori, al doilea imobil il reprezinta o casa la munte sau la mare, sau in oricare alt loc de vacanta, iar acest lucru necesita o suma considerabila de ani. Pentru un astfel de imprumut, puteti accesa acest link: https://gcompare.co/ro/credite-rapide/
  7. Doresti sa incepi o afacere. In conditiile optime, un imprumut pentru o astfel de investitie este o idee buna, mai ales daca facerea pe care o deschideti are un plan bine stabilit iar riscul este relativ mic.
  8. Vrei sa investesti in afacerea alcuiva. Trebuie sa intelegi de la inceput ca daca afacerea in care investesti nu este una fiabila, tu tot esti responsabil pentru plata imprumutului respectiv.

Oricare ar fi motivul tau de a imprumuta bani, asigura-te ca il poti plati, inainte de toate, pentru a nu intra in conflict cu cei care iti imprumuta respectiva suma de bani.

Alte Articole de 1 :

Ai nevoie de servicii grafica Hai sa vorbim!

Ai nevoie de servicii grafica? Hai sa vorbim!

Designul grafic sau servicii grafica reprezinta un proces de creatie care trebuie sa transmita un mesaj convingator si bine orientat spre publicul tinta. Contactul intre un furnizor de servicii sau...