Partenerul de dietă te poate ajuta să slăbești mai repede!

Ți se întâmplă să te uiți în oglindă și să nu îți placă ce vezi? Milioane de oameni din toată lumea sunt în aceeași situație și se confruntă cu problema kilogramelor în plus. Problema devine mult mai urgentă acum, în pragul verii, in sezonul costumelor de baie și al vacanțelor.

Pentru a intra repede în formă, cu toții căutăm un plan de diete care să dea rezultate cât mai rapide și mai bune. Abordarea problemei kilogramelor în plus trebuie abordată pe termen lung, prin programe corecte de alimentație și fitness despre care vei găsi multe informații utile pe UnicFeminin.ro. Astăzi îți oferim o soluție pentru o abordare mai ușoară a unei diete alimentare.

De cele mai multe ori, dietele alimentare se pot dovedi imposibil de urmat și dăm greș înainte de a obține rezultatele căutate. Tocmai aici își intră în rol partenerul de dietă. Este o idee foarte bună atunci când ne hotărâm să urmăm o anumită dietă să căutăm și un partener cu care să putem face acest lucru împreună. Partenerul de dietă poate fi un amic/o amică, prieten/prietenă de la serviciu sau chiar partenerul de viață.

Este foarte important ca acest partener să fie sincer cu noi și în care să avem încredere deplină. La fel cum experții în fitness vă recomandă alegerea unui partener pentru antrenament și în acest caz este recomandat să avem un partener pentru dieta pe care urmează să o ținem.

Rolul acestui partener este foarte important, deoarece el ne poate sfătui dau chiar interzice consumul unor anumite alimente pe toata perioada dietei. Să recunoaștem faptul că suntem oameni și suntem tentați poate chiar de multe ori să călcăm strâmb. Atunci acest partener va avea rolul de a ne îndrepta pe calea cea bună și anume aceea de a respecta planul de dietă.

Cu siguranță ne va atrage atenția când vom dori într-o seară să consumăm ceva alimente de tip fast food. Alegerea acestui partener nu este grea dar nici simplă. Trebuiesc urmărite două lucruri și anume: partenerul trebuie să aibă același obiectiv ca și noi, și anume acela de slăbire rapidă, și trebuie să fie sincer și de încredere. Este recomandat ca acest partener să fie o persoana apropiată cu care noi să interacționăm în mod constant și căreia să-i putem destăinui toate problemele pe care le întâmpinăm pe tot parcursul dietei. În acest mod ne putem monitoriza reciproc și învăța chiar din greșelile celuilalt.

De ce partenerul de dietă trebuie să fie o persoana apropiată sau de încredere? Foarte simplu. O strategie de succes pentru o slăbire rapidă presupune o dietă alimentară și un program de fitness și mișcare în fiecare zi. Având un partener apropiat nouă, ne putem permite să facem acest lucru împreună cu el, iar mai apoi chiar să luăm micul dejun sau prânzul împreună, unde vom fi atenți ce anume mâncăm pentru a nu distruge ce încercăm să construim. În acest mod vom progresa împreună în același timp. Putem, de asemenea, discuta și compara modul în care progresăm, dificultățile de care ne lovim și ne putem lăuda cu rezultatele obținute.

Este mult mai ușor de atins un obiectiv (fie el și mai dificil) cu ajutorul unui partener. Spun acest lucru pentru că, două creiere gândesc mai bine decât unul singur. Dar și pentru că prin metoda comparației dintre rezultatele obținute de amândoi și modul în care s-a ajuns la aceste rezultate, putem foarte ușor indentifica asemănările și diferențele. Cu alte cuvinte, ne putem da seama ce anume am făcut și nu a funcționat sau ce trebuie să facem pentru ca să putem slăbi mai repede și mai eficient.

Putem, de asemenea, stabili cu ajutorul partenerului de dietă un sistem de recompense reciproce pentru rezultatele pozitive obținute și un sistem de pedepse sau interziceri pentru greșelile efectuate din punct de vedere alimentar pe toata durata dietei. Dar cel mai important este faptul că va trebui întotdeauna să ne amintim că partenerul nostru de dietă lucrează împreună cu noi și nu suntem în competiție cu acesta, în acest mod ne vom putea ajuta reciproc pentru a ne atinge obiectivele.

Dacă dorim putem merge chiar la cumpărături cu acesta și proba fără absolut nici un fel de rușine obiecte de îmbrăcăminte mulate, pentru că știm cu toții că defectele se observă cel mai bine când avem un obiect vestimentar mulat pe noi. În acest fel putem observa cu ușurință ce anume trebuie modelat și unde trebuie acționat mai întâi pentru a câștiga un aspect mult mai plăcut și într-un mod cât mai rapid.

Deci ca sfat de final: Caută-ți un partener de dietă și totul va deveni mult mai simplu, iar dieta va fi mult mai eficientă!

DATE DE CONTACT

Nume: Cristina G.
Website: https://www.unicfeminin.ro/

Alte Articole de 473 :