Pentru mai multa siguranta in fata incendiilor alege usi automate antifoc

Cu toate progresele care s-au facut in domeniul constructiilor, riscul la incendiu pentru orice imobil este cel mai ridicat risc.Pentru ca orice incendiu inseamna pagube materiale si pericol pentru oamenii din imobilul afectat de incendiu, siguranta imobilelor trebuie sa fie pe primul loc.

Daca iti doresti un plus de siguranta impotriva incendiilor, fie ca vorbim despre locuinte personale, fie ca ne referim la spatii comerciale, poti opta cu incredere pentru usi automate antifoc. Aceste usi au rolul de a proteja orice imobil in fata unui eventual incendiu.

Detalii tehnice despre usile automate antifoc

In momentul in care vorbim despre usi automate antifoc trebuie sa spunem ca acestea sunt de mai multe tipuri. In functie de materialul din care sunt construite si in functie de rezistenta in fata focului, usile acestea ofera o rezistenta mai indelungata sau mai putin indelungata in cazul unui incendiu.

Materialele folosite in realizarea usilor antifoc includ otelul, cheresteaua, gipsul si sticla in mai multe straturi. Grosimea acestor materiale influenteaza rezistenta usilor in fata flacarilor. Rezistenta usilor antifoc variaza pe piata de astfel de produse de la 30 de minute pana la 120 de minute.

Indiferent de materialul din care sunt realizate usile antifoc, fiecare dintre acestea trebuie sa beneficieze de un sistem de blocare al usilor. Pe langa acest sistem usile automate antifoc dispun si de un dispozitiv care faciliteaza inchiderea automata a acestora. Si nu in ultimul rand bolturile usilor sunt parte a acestor usi. Bolturile au o rezistenta extrem de mare in fata temperaturilor extreme si nu se deformeaza.

Pentru a rezista cu eficienta in fata flacarilor, aceste usi automate antifoc trebuie sa faca fata si in momentul in care flacarile se propaga. Iar pentru acest lucru producatorii de astfel de usi apeleaza la un tip de band adeziva de tipul unei garnituri care rezista la temperaturi foarte ridicate. Aceste garnituri asigura sigilarea usilor atunci cand flacarile genereaza temperaturi foarte mari.

Avantajele oferite de usile automate antifoc

Principalul avantaj al usilor automate antifoc este dat de cresterea rezistentei unui spatiu in fata unui eventual incendiu. In acest fel spatiul respectiv poate fi evacuat de persoanele care se afla in interior sau o parte din eventualele pagube materiale pot fi reduse considerabil. Mai mult decat atat, timpul de interventie creste pentru echipajele specializate in astfel de interventii.

Dupa cum se poate observa, atunci cand optezi pentru usi automate antifoc beneficiezi de avantaje importante in fata riscului la incendiu. Daca nu stii unde poti gasi astfel de usi antifoc, retine acest  nume: Arcom Glass.

Arcom Glass-alegerea ideala pentru usi automate antifoc

Firma Arcom Glass activeaza pe piata de produse cu rezistentea la foc de ani buni. In acest context a acumulat o experienta vasta in domeniu.In oferta de usi automate antifoc de la Arcom Glass vei gasi diferite tipuri si modele de astfel de usi.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa gasesti modelul de usa antifoc de care ai nevoie. Pentru opinia specialistilor poti apela la consultanta de specialitate din partea echipei Arcom Glass. Intreaga oferta de produse poate fi gasita pe www.fireglass.ro.

DATE DE CONTACT

Email: office@arcomglass.ro
Telefon: 0731315555
Website: http://fireglass.ro/
Cuvinte cheie: usi automate antifoc

Alte Articole de 206 :

Cum alegem corect firma de tractari

O firma de tractari cat mai buna va ajuta din multe puncte de vedere, de aceea este important sa tineti cont de serviciile pe care o astfel de firma