Perechea ideala de manusi

Iarna, atunci cand temperaturile sunt extrem de scazute, iar vantul sufla cu putere, mainile trebuie sa fie mereu foarte bine protejate. De aceea, atat femeile, cat si barbatii trebuie neaparat sa detina cele mai importante accesorii pentru sezonul rece: manusi piele.

Alaturi de paltoane calduroase acestea sunt extrem de utile, tinand de cald si totodata protejand pielea.

Acesoriile produse de fabrica A&A Vesa sunt de calitate, fiind realizate din piele de ovine. Sunt ideale, atat pentru tinute elegante, cat si pentru unele sport, putand fi purtate atat in drum spre serviciu, cat si intr-o seara in oras. In plus, aceste accesorii ofera un plus de eleganta celor care le poarta, indiferent daca este vorba despre femei sau despre barbati.

Croiurile propuse de A&A Vesa sunt moderne si interesante. De exemplu, manusile care au cusaturi vizibile pun mainile extrem de frumos in evidenta, subliniindu-le forma. Cei interesati de astfel de accesorii pot alege dintre mai multe culori.

De exemplu, modelele negre sunt extrem de cautate, intrucat sunt usor de asortat la orice tip de tinuta, insa cele maro, pe de alta parte, sunt foarte interesante si ofera oricarui tip de look un plus de culoare si stil.

Mai mult, doamnele si domnii care vor sa aiba parte de accesorii mai sofisticate pot alege manusi piele care sa ajunga pana la mijlocul antebratului sau unele care sa fie realizate dintr-o combinatie de piele cu piele intoarsa! De asemenea, A&A Vesa ofera clientilor si modele atractiv accesorizate: fie cu capse, fie cu fermoare, de exemplu.

Atunci cand afara termometrele indica foarte putine grade, nimeni nu trebuie sa plece din casa fara accesoriile ideale. Manusile pot fi purtate atat de femei, cat si de barbati, iar preturile lor sunt extrem de convenabile. Nu in ultimul rand, aceste accesorii sunt rezistente si durabile!

Nume: Andrei Vesa
Functie: Marketing Manager
Email: comunicare@vesa.ro
Telefon: 0745.939.824