Peste ce aspecte nu treci sub nicio forma intr-o relatie

relatie

Fiecare om este diferit si fiecare cuplu este unic, insa indiferent de cat de toleranti si indragostiti ar fi partenerii, sunt anumite aspecte peste care se recomanda sa nu se treaca sub nicio forma intr-o relatie.

Pentru ca foarte multe cupluri se formeaza prin testarea unei platforme de dating precum eDarling Test, persoanele compatibile sunt mai usor de gasit, dar acest lucru nu inseamna ca la un anumit moment nu pot exista probleme.

Specialistii de la onlinedatingerfahrungen.com explica cele mai mari „red flag-uri” dintr-o relatie, mai exact acele actiuni pe care nici el si nici ea nu ar trebui sa le ierte. Fiecare persoana merita o sansa, sau mai multe sanse, insa nu de fiecare data.

Cele mai daunatoare aspecte pentru o relatie, incluse in top

Infidelitatea este unul dintre lucrurile peste care nu este recomandat sa se treaca. Se spune ca odata ce el sau ea a calcat stramb, sansele de a recidiva sunt foarte mari. Sunt si persoane care considera ca atat timp cat el se intoarce acasa, indiferent de ceea ce face, este in regula. Pana la urma, daca toata lumea este fericita, desigur si relatia poate continua, asta insemnand ca partenera sau partenerul inselat sa isi asume ca accepta acest aspect. In schimb, daca infidelitatea genereaza suferinta, la prima abatere relatia poate inceta, pentru ca exista riscul ca aceasta situatie sa persiste si sa se repete.

Violenta este, de asemenea, un aspect peste care nimeni nu ar trebui sa treaca. Violenta fizica este o problema cu care numeroase cupluri se confrunta din nefericire si, in majoritatea cazurilor, partenerele sunt cele foarte afectate. Exceptand situatiile in care ele sunt cu adevarat fericite intr-o astfel de relatie, desi este utopic, la primul semn de violenta fizica sau verbala relatia ar trebui sa inceteze imediat. Indiferent de promisiunile partenerului, care va spune cu siguranta ca nu se va mai repeta, odata creat un precedent, nu exista nicio certitudine ca situatia nu va reveni.

Pe de alta parte, indiferent daca este vorba despre comportament sexual sau despre orice alt tip de comportament dominant, atunci cand unul dintre parteneri este nefericit ar trebui sa semnaleze acest aspect partenerului. In cazul in care nu se produc modificari, nu exista nicio scuza pentru care personalitatea unuia dintre cei doi sa fie afectata si eventual estompata. Iubirea vine la pachet cu acceptarea, insa un astfel de compromis nu este justificat si in timp va genera doar frustrari si tristete.

Nu in ultimul rand, specialistii aduc in prim plan modul in care decurge relatia fizica

Dragostea ca act fizic savarsit de doua persoane este o activitate distractiva si satisfacatoare, sau cel putin asa ar trebui sa fie. Nu este normal ca unul dintre cei doi parteneri sa nu se simta bine atunci cand fac dragoste. Este o foarte mare diferenta intre o relatie jucausa si tratarea ca pe un simplu obiect. Atunci cand partenerul ignora nevoile si dorintele celuilalt, relatia este una abuziva. Este recomandat sa nu se treaca peste aceste aspecte ale relatiei de cuplu. De multe ori partenerii abuzivi isi controleaza victimele in dormitor inainte de a intra in alte aspecte ale vietii acestora. Un astfel de comportament abuziv poate pune chiar si viata in pericol.

Persoanele care nu gasesc puterea de a renunta la o relatie abuziva pot cere ajutorul rudelor sau prietenilor.

Alte Articole de 1 :

venit-instabil

4 trucuri pentru un venit instabil

Cum faceti fata cheltuielilor cu un buget neregulat? Luati in considerare aceste patru strategii pentru a va ajuta sa bugetati cu un venit variabil si sa castigati incredere financiara. Este...

test-de-sarcina

Simptomele precoce ale sarcinii

Desi poate parea ciudat, prima saptamana de sarcina se bazeaza pe data ultimei perioade menstruale. Ultima ta menstruatie este considerata saptamana 1 a sarcinii, chiar daca inca nu ai fost...

pexels-curtis-adams-3773573

Mobila de bucătărie în sincron cu cea din living

De multe ori, în locuințele moderne, bucătăria este o extensie a sufrageriei. Așadar, tot mai mulți designeri de interior recomandă ca mobila sufragerie să aibă aceleași tonuri cu cea din...