Planificarea unei receptii de nunta

Nu va temeti insa, este un proces destul de metodic, cu conditia sa stiti ce oferta nunta Bucuresti sa alegeti si, mai mult decat atat, sa va distrati foarte mult!

Planificati data pentru nunta dvs. inainte de a incepe efectiv sa cautati locatii pentru receptie. Retineti ca numeroase site-uri sunt rezervate un an sau chiar doua in avans, deci este posibil sa fie nevoie sa hotarati data in functie de disponibilitatea locatiei dorite sau sa fiti gata sa va schimbati intr-un alt loc.

Stabiliti bugetul. 

Acesta este urmatorul lucru deoarece planificarea receptiei de nunta va aduce cele mai mari cheltuieli si pentru asta trebuie sa alegeti bine oferta de nunta Bucuresti. Cand mergeti sa inchiriati sala de receptie, va trebui sa dati o cifra aproximativa de oaspeti pe care aveti de  gand sa ii aveti. Prin urmare, o parte importanta a oricarei planificari a receptiei de nunta implica lista de invitati; acest lucru va determina, de asemenea, o estimare a costurilor pentru fiecare invitat, in functie de dimensiunea salii si de cerintele dumneavoastra.

Decideti daca veti avea o receptie in interior sau in aer liber. 

Evident, daca doriti un eveniment in aer liber, va trebui sa luati in considerare posibilitatea ca ploaia sa va ruineze planul, prin urmare, pastrati-va un as ascuns in maneca in caz ca ploua.

Planificarea receptiei de nunta in timpul iernii, pe la sfarsitul lunii ianuarie, de exemplu, va va economisi bani sau va va aduce o reducere.

In unele cazuri, planificarea receptiei de nunta necesita alegerea intre sambata si duminica ca zile cele mai convenabile ale saptamanii; uneori duminica este mai putin costisitoare.

Luati in considerare daca sa aveti sau nu un loc de primire

Ca parte pozitiva, aceasta poate oferi o ocazie de a saluta toti oaspetii si permite tuturor sa simta ca au avut sansa de a va felicita. Ca parte negativa, poate dura mult timp si poate fi obositor pentru miri. Unii oaspeti pot detesta, de asemenea, formalitatea acestui lucru si sa trebuiasca sa astepte. 

Luati in considerare daca doriti sa fiti anuntat cand intrati in sala de receptie.

Acest lucru poate fi foarte distractiv si poate fi facut simplu si usor de catre DJ, spunand ceva de genul „Doamnelor si domnilor, va rugam sa intampinati pe domnul si doamna, iar apoi sa va asezati la locurile special amenajate.

Decideti cand sa aveti toast-ul si planificati sa fie scurt. 

In timp ce acestea sunt atat traditionale, cat si minunate, ele sunt o durere cand sunt prea lungi, prea plicticoase sau nepoliticoase. Faceti toasturile in timpul sau intre servirea meniului, doar cu cate doua sau trei persoane care sa vorbeasca.

Mirele si mirele pot vorbi chiar inainte de taierea tortului.

Decideti cand va avea loc dansul. 

Pe langa melodia dvs. speciala, asigurati-va ca aveti melodii pe care oamenii vor dori cu adevarat sa le dansati, nu cantece ciudate care se potrivesc doar gustului catorva persoane.

Organizati o sesiune de fotografii 

Veti dori fotografii de la nunta pentru ca vor fi cele mai frumoase amintiri. Cautati din timp oferte nunta Bucuresti pentru sesiunea foto. Planificati sa faceti fotografii cu familia si prietenii, in grupuri speciale sau la anumite mese.

DATE DE CONTACT

Website: https://nonameevents.ro/
Cuvinte cheie: nunta, restaurant, meniu

Alte Articole de 596 :