Posturi de transformare romanesti in Europa

post_transformare_putere

T&D ProElectric este primul producator din Romania omologat sa fabrice posturile de transformare DG2061 editia 2 si unic distribuitor al posturilor de transformare prefabricate produse de ED Engineering.

Cu o istorie lungă în producerea si furnizarea de componente si sisteme de distributie a energiei de ultimă generatie T&D Proelectric oferă produse inovatoare si eficiente, servicii si solutii de cea mai înaltă calitate:

  • Servicii de proiectare de linii electrice aeriene sau in cablu cu tensiuni intre 0.4 – 20kV si posturi de transformare
  • Servicii de consultanta si asistenta tehnica
  • Servicii de mentenanta preventiva si corectiva
  • Lucrari de constructii montaj de instalatii electrice si alimentare cu energie electrica la tensiuni intre 0.4 – 20 kV
  • Probe si verificari electrice

Oferta completă de produse poate furniza orice, de la posturi de transformare, borne electrice,  tablou de automarizari pana la celule, echipamente si tablouri de medie si joasa tensiune .

Posturile de transformare produse de T&D Proelectric, pe langa faptul ca au o utilizare diversa, sunt si foarte sigure ca folosire atat pentru consumatori cat si pentru personalul operativ, sunt echipamente care îndeplinesc toate conditiile si criteriile de productie, transport si distributie a energiei electrice si ajuta la racordarea consumatorilor publici, industriali (înclusiv în domeniul agriculturii sau constructiilor) sau casnici de curent electric la reteaua de medie tensiune. Cabinele de tensiuni au o putere curpinsa intre 40 si 2500 kVA cu tensiuni de 6, 10, 20 kV.

Posturile de transformare  (PT) sunt folosite in cadrul retelelor electrice trifazate de distributie de tensiune medie, radiale sau buclate pentru alimentarea instalatiilor electrice de joasa tensiune (pana la 1 kV inclusiv), si sunt preferate pentru ca au numeroase avantaje, dintre care amintim siguranta in functionare atat pentru persoanele care opereaza cu un post de transformare cat si pentru mediu, fiind realizate in varianta constructiva, cu acces atat din exterior cat si din interiorul cabinei de tensiune electrica, in functie de nevoile clientului,  instalarea lor rapida, durata de viata de treizeci de ani, mentenanta scazuta.

T&D Pro Electric este certificata si dispune de resursele necesare pentru a furniza la un inalt nivel calitativ lucrari in domeniul electric de joasa si medie tensiune, servicii de proiectare, mentenanta, asistenta tehnica precum probe si incercari de echipamente electrice.

Alte Articole de 1 :

shutterstock_628217936

Imprimante Canon inkjet VS imprimante Epson inkjet

Nu este nicio îndoială că atât Epson cât şi Canon sunt producători de imprimante de calitate. Acestea sunt brandurile de top de pe piaţa echipamentelor de birou pentru tipărirea digitală...

image1ofnoiofertedelocuridemuncaprinmynextjob

Noi oferte de locuri de muncă prin MyNextJob

Pentru a veni în ajutorul românilor care își caută locuri de muncă în țară sau în străinătate, site-ul MyNextJob listează oferte variate. Metoda de căutare și de rafinare a rezultatelor...