Prieteni, banci sau IFN-uri? De unde sa imprumuti bani atunci cand ai nevoie?

imprumut sigur

Banii reprezinta combustibilul care face societatea in care traim sa se miste. Indiferent de pozitia sociala, de nationalitate, varsta sau sex, orice om are nevoie de bani pentru a putea trai.

Desi sunt prezenti peste tot insa, nu toata lumea ii are intr-o cantitate suficienta. Tocmai din acest motiv au aparut institutiile bancare si in ultimii ani institutiile financiare nebancare.

Multi oameni nu au incredere deplina intr-o institutie, apeland mai degraba la prieteni pentru imprumuturi bancare. Totusi, in foarte multe cazuri, un imprumut facut intr-un cadru organizat este cea mai buna optiune.

Care este cea mai buna solutie pentru imprumut? Prieteni, banci sau IFN-uri?

Atunci cand este vorba despre sume mici, imprumutul de la un prieten sau de la un membru al familiei este o solutie rapida si eficienta. Atunci cand suma necesara este mai mare, cei de la rabatlaan.dk recomanda bancile sau IFN-urile.

Care sunt diferentele dintre cele doua?

Bancile. Sunt institutii mari cu o acoperire monetara uriasa. Acestea pot acorda imprumuturi consistente, insa obtinerea unei sume de bani inseamna, de cele mai multe ori, o birocratie destul de mare si timp pierdut. Bancile sunt potrivite pentru un imprumut sigur pentru achizitia unei case, pentru achizitia unei masini sau pentru investitii serioase de business sau in imobiliare. In general, un imprumut bancar nu este destinat unei nevoi imediate, ci mai degraba unei investitii bine pregatite.

IFN-urile. IFN-urile, sau institutiile financiare nebancare, sunt solutii prin care se poate obtine un imprumut sigur si rapid destinat nevoilor urgente (De aici de ex: rabatlaan.dk/laan-uden-sikkerhed). Desi sumele imprumutate nu sunt foarte mari, cei de la rabatlaan.dk argumenteaza ca o astfel de optiune este extrem de buna pentru cei care au ramas fara bani pentru cateva zile sau au o cheltuiala urgenta pe care nu o pot acoperi imediat.

Principalele avantaje ale IFN-urilor sunt urmatoarele:

  • Sunt oferite mult mai rapid decat un imprumut bancar. De cele mai multe ori pot fi oferite fara a fi necesara deplasarea pana la banca si fara a fi nevoie de tot felul de hartii si de elemente birocratice.
  • Se pot obtine sume mici, necesare pentru acoperirea unor nevoi urgente. IFN-urile ofera chiar si imprumuturi de 500-1000 de lei, pentru a acoperi situatiile neplacute in care se ramane fara bani.
  • Sunt oferite pe baza unor informatii foarte bine puse la punct. Majoritatea institutiilor financiare nebancare sunt transparente in ceea ce priveste dobanzile si costurile unui astfel de credit.
  • Beneficiaza de suport de foarte buna calitate. De asemenea, reprezentantii IFN-urilor ofera un suport de foarte buna calitate, in asa fel incat rezultatele sa fie cele scontate.
  • Banii pot fi inapoiati in rate. Chiar daca este imprumutata o suma mica, aceasta poate sa fie inapoiata in rate, in asa fel incat intregul proces sa fie unul facil pentru beneficiar.

Este adevarat ca IFN-urile practica dobanzi ceva mai mari decat o institutie bancara, insa sumele imprumutate fac costurile sa fie foarte mici si sa merite efortul financiar.

Alte Articole de 1 :

Makita HR2470 si Bosch GBH 2-26 DFR (1) (1)

Makita HR2470 sau Bosch GBH 2-26 DFR?

Un ciocan rotopercutor se situeaza undeva la mijloc intre o bormasina cu percutie si un demolator. Asa cum probabil stii deja rotopercutoarele pot avea sisteme de prindere diferite si se...