Prieteni, banci sau IFN-uri? De unde sa imprumuti bani atunci cand ai nevoie?

imprumut sigur

Banii reprezinta combustibilul care face societatea in care traim sa se miste. Indiferent de pozitia sociala, de nationalitate, varsta sau sex, orice om are nevoie de bani pentru a putea trai.

Desi sunt prezenti peste tot insa, nu toata lumea ii are intr-o cantitate suficienta. Tocmai din acest motiv au aparut institutiile bancare si in ultimii ani institutiile financiare nebancare.

Multi oameni nu au incredere deplina intr-o institutie, apeland mai degraba la prieteni pentru imprumuturi bancare. Totusi, in foarte multe cazuri, un imprumut facut intr-un cadru organizat este cea mai buna optiune.

Care este cea mai buna solutie pentru imprumut? Prieteni, banci sau IFN-uri?

Atunci cand este vorba despre sume mici, imprumutul de la un prieten sau de la un membru al familiei este o solutie rapida si eficienta. Atunci cand suma necesara este mai mare, cei de la rabatlaan.dk recomanda bancile sau IFN-urile.

Care sunt diferentele dintre cele doua?

Bancile. Sunt institutii mari cu o acoperire monetara uriasa. Acestea pot acorda imprumuturi consistente, insa obtinerea unei sume de bani inseamna, de cele mai multe ori, o birocratie destul de mare si timp pierdut. Bancile sunt potrivite pentru un imprumut sigur pentru achizitia unei case, pentru achizitia unei masini sau pentru investitii serioase de business sau in imobiliare. In general, un imprumut bancar nu este destinat unei nevoi imediate, ci mai degraba unei investitii bine pregatite.

IFN-urile. IFN-urile, sau institutiile financiare nebancare, sunt solutii prin care se poate obtine un imprumut sigur si rapid destinat nevoilor urgente (De aici de ex: rabatlaan.dk/laan-uden-sikkerhed). Desi sumele imprumutate nu sunt foarte mari, cei de la rabatlaan.dk argumenteaza ca o astfel de optiune este extrem de buna pentru cei care au ramas fara bani pentru cateva zile sau au o cheltuiala urgenta pe care nu o pot acoperi imediat.

Principalele avantaje ale IFN-urilor sunt urmatoarele:

  • Sunt oferite mult mai rapid decat un imprumut bancar. De cele mai multe ori pot fi oferite fara a fi necesara deplasarea pana la banca si fara a fi nevoie de tot felul de hartii si de elemente birocratice.
  • Se pot obtine sume mici, necesare pentru acoperirea unor nevoi urgente. IFN-urile ofera chiar si imprumuturi de 500-1000 de lei, pentru a acoperi situatiile neplacute in care se ramane fara bani.
  • Sunt oferite pe baza unor informatii foarte bine puse la punct. Majoritatea institutiilor financiare nebancare sunt transparente in ceea ce priveste dobanzile si costurile unui astfel de credit.
  • Beneficiaza de suport de foarte buna calitate. De asemenea, reprezentantii IFN-urilor ofera un suport de foarte buna calitate, in asa fel incat rezultatele sa fie cele scontate.
  • Banii pot fi inapoiati in rate. Chiar daca este imprumutata o suma mica, aceasta poate sa fie inapoiata in rate, in asa fel incat intregul proces sa fie unul facil pentru beneficiar.

Este adevarat ca IFN-urile practica dobanzi ceva mai mari decat o institutie bancara, insa sumele imprumutate fac costurile sa fie foarte mici si sa merite efortul financiar.

Alte Articole de 1 :

Ai nevoie de servicii grafica Hai sa vorbim!

Ai nevoie de servicii grafica? Hai sa vorbim!

Designul grafic sau servicii grafica reprezinta un proces de creatie care trebuie sa transmita un mesaj convingator si bine orientat spre publicul tinta. Contactul intre un furnizor de servicii sau...

ecomunicate

Unde poti paria pe Gala Premiilor Oscar 2021?

Ediția cu numărul 93 a Premiilor Oscar este programată pe 26 aprilie, atât în Dolby Theatre cât și în Union Station din Los Angeles. Acest eveniment este considerat unul dintre...

image001

Pariază ca profesioniştii!

Jocurile de noroc sunt într-o continuă creştere de popularitate. Şi de ce să nu fie aşa atâta timp cât îţi iei porţia de adrenalină şi realizezi şi câştigurile pe care...

agrotextil-produs-de-calitate

Agrotextil: produs de calitate, ieftin, util!

Literal, în fiecare al doilea articol despre grădinărit veți găsi recomandări pentru a acoperi suprafața grădinii cu un strat de mulci. În același timp, cel mai bun tip de material...