Printul Harry si Meghan Markle au vorbit cu familia regala despre pierderea sarcinii

Meghan Markle a dezvaluit in New York Times ca a pierdut a doua sarcina in luna iulie a acestui an. Megan a mai descris ziua in care a simtit dar si momentul in care a simtit ca i se intampla ceva. Marturisirile ei au deschis o discutie cu privire la femeile care trec prin aceste momente dificile si au nevoie de sprijin.

Meghan Markle si sotul ei Printul Harry au discutat cu familia regla despre acest moment greu din viata lor inainte ca opinia acesteia sa fie publicata. Cei doi si-au dorit sa impartaseasca povestea in cele din urma dar asta la momentul potrivit. Vezi mai multe stiri actuale pe link-ul urmator https://www.ucoz.ro/extern/ .

Dupa publicarea facuta de Meghan Markle care a fost emotionanta, sursele din apropierea acestora au dezvaluit ca familia regala britanica a fost profund intristata atunci cand s-a facut publica aceasta stire.

Meghan Markle a mai povestit ca in momentul in care il strangea pe fiul ei Archie in brate a simtit ca pierde sarcina.

    Iata ce declara Meghan Markle

„Am știut, în momentul în care îmi strângeam în brațe primul copil născut, că tocmai îl pierdeam pe al doilea. Câteva ore mai târziu, într-un pat de spital, strângeam mâna soțului meu. Amândoi plângeam, ne gândeam cum o să trecem peste asta. Multă vreme am încercat să fiu pozitivă, să nu dau de bănuit în public.” a declarat Meghan.

„A pierde un copil înseamnă o pierdere inimaginabilă, pe care o trăiesc multe persoane, dar despre care nu vorbește mai nimeni. În durerea pierderii noastre, eu și soțul meu am descoperit că într-o cameră în care se află 100 de femei, 10-20 dintre ele au suferit la un moment dat o pierdere de sarcină. Dar în pofida faptului că această durere este extrem de comună, conversația rămâne tabu, învăluită în rușine nejustificată și care perpetuează un ciclu de doliu solitar” a mai spus aceasta.

Meghan Markle s-a casatorit in anul 2018 cu printul Harry, duce de Sussex.  Aceasta a mai spus ca singurul mod prin care se puteau vindeca erau sa se intrebe reciproc este “Esti bine?”.

Meghan si Harry locuiesc in California impreuna cu fiului lor Archie in varsta de un an.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de Loreley Dobre:

Un cuptor electric este un produs pe care orice femeie il poate utiliza.
Senatorul Chuck Schumer este liderul Partidului Democrat din Senatul SUA si a cerut demiterea de urgenta a presedintelui Donald Trump.
Printul Harry si Meghan Markle au discutat deschis despre pierderea sarcinii din luna iulie a acestui an.
Zona Bran este perfecta pentru a-ti intemeia o afacere de succes.
Semnele care iti indica ca ai o infectie in orgasim sunt mai usor de descifrat decat ai crede.