Produsele de box Knockout Store

Cand vrei sa treci la urmatorul nivel de antrenament si sa iti depasesti performantele din ring ai nevoie de mai multa protectie si de o coordonare foarte buna. De aceea echipa Knockout Store iti vine in ajutorul tau cu gama de casti de box profesionale care sa iti ofere sansa sa te aperi cat mai bine si sa cresti nivelul tau de protectie din ring si de la antrenamnetele tale.
Sunt mai multe tipuri de casti de box din care poti sa alegi, iar fiecare model are avantajele sale. Casca de box open face este ideala cand vrei sa ai mai multa vizibilitate si cand te intreci la nivel amator. Deci daca faci sparring light te poti antrena foarte usor cu aceasta casca de box.
Castile de tip full face sunt ideale cand vrei sa te antrenezi la intensitate maxima. Ea are greutatea aproape dubla fata de castile open face, avand mai multa spuma si oferind protectie maxima pentru barbie, pometi si frunte. Se inchide foarte bine pentru ca are un sistem ermetic care nu permite castii sa se miste asa mult.
Cand vrei sa alegi corect casca de box potrivita trebuie sa vezi care este obiectivul tau – vrei protectie maxima cand te antrenezi, vrei confort, vizibilitate? Casca pe care o vei alege trebuie sa fie un mix intre cele 3 elemente.
Pe langa casca de box te invitam sa descoperi si gama completa de proteze de box Knockout care sa iti ofere sansa sa te proetejezi cat mai bine de loviturile adversarilor din ring. Aceste produse iti dau sansa sa iti pastrezi dantura protejata de fiecare data cand te antrenezi sau lupti.
Multa lume se intreaba ce pot alege confort sau protectie – raspunsul nostru este ambele. Trebuie sa gasesti un balans intre cele 2 elemente si sa te asiguri ca vei fi si protejat la maxim fata de loviturile adversarilor dar si vei avea confort cand o vei purta.

DATE DE CONTACT

Nume: knockout store
Functie: sportiv
Email: office@knock-out.ro
Telefon: 0722408286
Website: https://knock-out.ro

Alte Articole de 681 :

Ghid Google Adwords Romania pentru 2020

A profita la maxim de Google AdWords înseamnă că trebuie să fim constant la curent cu strategiile optimizării campaniei. În fiecare an, companiile toarnă mii și