Proiectare gradini dupa un stil clasic

Dupa ce se stabileste bugetului alocat proiectarii gradinii si amenajarii ei conform proiectului, pe baza unui deviz ce este predat inca din etapa de proiectare, santierul poate sa incepe dupa ce au fost selectati atta furnizorii cat si constructorii.

Specialistii considera ca din momentul acesta, incepe partea poate cea mai importanta dintr-un proiect si asta penru ca pot sa apara multiple variabile pe teren, care, intr-un mod firesc trebuie sa fie rezolvate in mod rapid si in conformitate cu proiectul gradinii.

Specialistii in arhitectura peisagistica nu au si rolul de supraveghere al santierului, dar au obligatia sa verifice lucrarile executate, in toate momentele importante, mai ales in etapa trasarii si a cotarii.

Costul de proiectare al gradinii, precum si cel de design este in mod direct influentat de suprafata pe care o are spatiul de amenajat, de complexitatea pe care o are proiectul si de timpul ce este alocat in scopul proiectarii si al managementul, al coordonarea lucrarilor ce tin de constructia si de amenajarea gradinii, aconform proiectului.

Costurile executiei unui proiect

Costurile pentru operatinile si pasii enumerati mai sus implica de regula:

– o prima vizita la cel mult 60 kilometrii, vizita facuta clientului si gradinii si care e facuta in mod gratuit;

– o analiza a terenului , atat vizual cat si volumetric, urbanistic, geologic si din punct de vedere functional;

– un releveu curte, in cazul in care nu exista un planul topografic precum si de situatie pentru curte;

– un releveu plante care sunt existente precum si pentru alte constructii;

– un design al gradinii care cuprinde cel putin o schite de mana, o prezentare 3D aferenta designului pe care o are gradina, un mood board si imagini descriptive ale atmosferei propuse .

Designul dar si proiectarea pot tine cont de stilurile pe care le au gradinile ca si de ultimele tendintelein domeniu, descoperind impreuna, specialistul si beneficiarul, prin analiza imprejurimilor precum si prin analiza casei, care este stilul de gradina considerat a fi cel mai potrivit al spatiului dat.

Deasemeni se va face o prezentare a designului dar si negocierea propriu-zisa a componentelor impreuna cu beneficiarii lor.Daca este cazul, se poate face de specialisti, incluiv o rectificare a proiectului.

Personalitatea gradinilor amenajate

Un aspect deosebit de important o reprezinta personalitatea pe care o va avea gradina, stilul ca si atmosfera acesteia ce vor fi ulterior descoperite alaturi de beneficiarii ei, specialistul putand cu destul de mare usurinta sa implementeze inca din faz de proiectare a gradinii , atat un stil clasic ce este bine definit cat si o atmosfera mixta, dar si un stil eclectic pentru gradina.

Schita de design pe care o va avea gradina, reprezinta baza de pornire pentru descoperirea exacta a ceea ce este cel mai potrivit pentru clienti, pentru beneficiarii gradinii si deasemeni trebuie sa fie adaptat stilului de viata ca si modul in care este utilizata gradina, nu in ultimul rand de afinitatile vizuale si estetice ale acesteaia, toate acestea fiind facute prin argumentari si prezentari ale specialistilor in domeniu.

DATE DE CONTACT

Website: www.moderngardendesing.ro
Cuvinte cheie: proiectare gradini

Alte Articole de 1 :

suplimente nutritive

Cele mai importante suplimente pentru culturisti

Suplimentele sunt foarte des utilizate de practicantii culturismului, iar acestia cauta de fiecare data cele mai bune produse care sa contribuie la rezultate finale optime. Indiferent ca este vorba despre...

pantofi dama

Alege cea mai calitativa incaltaminte dama

Incaltamintea trebuie sa fie intotdeauna aleasa cu grija. Aceasta poate fi un aliat de nadejde sau sa iti compromita sanatatea mai mult decat iti poti dai seama. Daca vrei sa...