Rasnov – locul ideal pentru o afacere

Rasnov este un loc in plina dezvoltare in care poti incepe oricand o afacere. Pentru mai multe detalii poti accesa oricand https://www.unic-star.ro/terenuri-de-vanzare-rasnov-cheia/ si vei avea parte de cea mai reusita investitie.

    Iata cele mai importante motive pentru care trebuie sa vizitezi Rasnov

Activitati sportive si de agrement

In Rasnov te poti bucura de diferite activitati precum: calarie, plimbari cu trasura, zbor cu parapanta, tiroliana, catarare dar si alpinism, drumetie montana, Mountain Bike, ATV, paintball, tir cu arcul, schi si snowboard.

Cetatea Rasnov

Este situata la poalele Bucegilor si vegheaza de sute de ani deasupra orasului. Pragul acestei cetati este trecut de foarte multi turisti straini si romani. Atmosfera medievala a fost pastrata dintotdeauna si oamenii sunt foarte primitori.

Dino Parc

Aici poti avea parte de cea mai frumoasa escapada. Este un loc special deschis in anul 2015 si este cel mai mare parc tematic din sud-estul Europei, este singurul din Romania. Este o atractia atat pentru copii cat si pentru adulti.

Pesterea Valea Cetatii

Intrarea in aceasta pestera se face doar impreuna cu ghidul si doar la ore fixe. Toata vizita dureaza o ora. Pestera este spectaculoasa, este mare si iluminata frumos.

Pesterea Rasnoavei

Este localizata in masivul Postavarului si are un traseu cu o dificultate usoara spre medie. Este un loc care trebuie sa fie vizitat macar o data in viata. De indata ce vei ajunge aici te vei bucura de peisaje spectaculoase.

Bisericuta Paganilor

Este localizata in muntii Postavarul iar traseul acesteia este unul frumos care merita facut. Pe intregul traseu vei avea parte de cele mai frumoase peisaje care iti vor taia respiratia.

Te poti bucura de o afacere prospera daca vei reusi sa te ocupi de pensiune asa cum este recomandat.

Alte Articole de 900 :