Red Owl Woodcraft

De 2 ani si ceva, sunt antreprenor, mester si artist amator, full time job la RedOwl, alaturi de colegul meu – aici prelucram lemnul si executam Pictura pe Lemn Decupat pentru decoratiuni interioare. Creatiile si lucrarile ne apartin sunt executate in totalitate si exclusiv de noi.

 

Oferta RedOwl se va dezvolta continuu prin utilizarea acestei tehnici specifice doar noua. Pictura pe Lemn Decupat si forma insotita de simbol, este ceea ce ne defineste, este ceea ce am visat sa aducem nou in zona Home Deco, deja de cativa ani.

 

Ne dorim sa reusim, sa transmitem si sa sustinem prin lucrul nostru traditii si simboluri din timpuri culese, sa incercam sa ne conectam cu ceea ce este natural, sa returnam cumva ceea ce ne a fost dat. Ne dorim sa cream momente in caminul fiecaruia.

 

Lucrarile mele prefererate sunt: The Phoenix, varianta rosu – ea renaste din cenusa si Tree of Life ce ma conecteaza zilnic cu natura si magia vietii. Si eu si Razvan petrecem zilnic cam 10h in atelier; timp in care proiectam, desenam, slefuim, lacuim sau pictam ori finisam, asamblam sau impachetam si trimitem spre voi lucrarile sau produsele RedOwl. Iubim lemnul si traim prin culoare! Suntem continuu inspirati de natura si de civilizatiile stravechi, dar ne place foarte mult si lucrul customizat pentru cei ce ne sunteti clienti.

 

Pentru a putea intra in contact cu noi, sa vizualizezi sau sa achizitionezi lucrarile noastre, poti face click aici: https://www.redowlcraft.ro/ ori poti scrie pe FB https://www.facebook.com/RedOwlWoodcraft2/ sau suna la nr de telefon 0721 682 377/ 0723 503 206. Eva si Razvan.

DATE DE CONTACT

Nume: Eva
Email: office@redowlcraft.com
Telefon: 0721 682 377
Website: https://www.redowlcraft.ro/

Alte Articole de 865 :

Cum iti organizezi incaltamintea

Asa cum se intampla cu multe obiecte din casa, incaltamintea este adesea dificil de organizat, mai ales cand nu exista spatiu exclusiv pentru ea.

REDOWL – Pictura pe Lemn Decupat

RedOwl este primul atelier ce construieste o oferta pe laturile acestui concept. Lemnul este prelucrat exclusiv de noi si pregatit spre a fi imbogatit prin pict

Red Owl Woodcraft

De 2 ani si ceva, sunt antreprenor, mester si artist amator, full time job la RedOwl, alaturi de colegul meu – aici prelucram lemnul si executam Pictura pe Lemn