REDOWL – Pictura pe Lemn Decupat

RedOwl este primul atelier ce construieste o oferta pe laturile acestui concept. Lemnul este prelucrat exclusiv de noi si pregatit spre a fi imbogatit prin pictura in acrilic sau ulei.

Obiectele Redowl sunt menite sa iti ofere un cadru cald incaperilor unde petreci cat mai mult timp cu cei dragi tie. Cromatica iti transmite fie liniste sau energie, caldura, putere sau siguranta in functie de ceea ce alegi.  Finisajele sunt atent lucrate. Temele la care ne oprim sunt cele cu care rezonam in momentul respectiv al vietii noastre. Gasim inspiratie in natura si in cultura civilizatiilor stravechi.

Traim prin ceea ce cream, ne cladim prin ceea ce cream. Astfel, cu fiecare lucrare pe care o executam, invatam lucruri despre noi insine, despre natura, despre oameni, despre frumos. Lucrarile sunt unice din perspectiva picturii care este executata manual in pensula sau cutit. RedOwl ne defineste ca artisti si mesteri amatori, oameni ce traim in deplina autenticitate cu noi insine. Si datorita acestui fapt ne place foarte mult lucrul customizat pentru cei ce ne sunteti clienti.

Lucrarile mele prefererate sunt: The Phoenix, varianta rosu – ea renaste din cenusa si Tree of Life ce ma conecteaza zilnic cu natura si magia vietii. Petrecem zilnic cam 10h in atelier; timp in care proiectam, desenam, slefuim, lacuim sau pictam ori finisam, asamblam sau impachetam si trimitem spre voi lucrarile sau obiectele RedOwl. Provocarea noastra cea mai mare, este pastrarea unui echilibrul pe care trebuie sa il asiguram zilnic intre activitatile offline si cele online.

Pentru a intra in contact cu noi, sa vizualizezi sau sa achizitionezi lucrarile noastre, viziteaza redowlcraft.ro , scrie-ne pe Facebook, sau suna-ne la numerele de telefon 0721 682 377/ 0723 503 206. Eva si Razvan.

DATE DE CONTACT

Nume: Eva / Razvan
Telefon: 0721 682 377/ 0723 503 206
Website: https://www.redowlcraft.ro/

Alte Articole de 865 :

Cum iti organizezi incaltamintea

Asa cum se intampla cu multe obiecte din casa, incaltamintea este adesea dificil de organizat, mai ales cand nu exista spatiu exclusiv pentru ea.

REDOWL – Pictura pe Lemn Decupat

RedOwl este primul atelier ce construieste o oferta pe laturile acestui concept. Lemnul este prelucrat exclusiv de noi si pregatit spre a fi imbogatit prin pict

Red Owl Woodcraft

De 2 ani si ceva, sunt antreprenor, mester si artist amator, full time job la RedOwl, alaturi de colegul meu – aici prelucram lemnul si executam Pictura pe Lemn