Restrictii luate in Bucuresti!

Toate restrictiile luate in Bucuresti – Masuri Anti COVID-19 in Bucuresti
Urmeaza pacanelele si cazinourile!
Decizii rapide de la Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti. O nouă serie de restricţii pentru Capitală: Masca devine obligatorie la 50 de metri de şcoli. Cazinourile se închid
Noi restricţii au fost impuse, de miercuri, în Capitală, a anunţat, miercuri, prefectul Gheorghe Cojanu. Măştile de protecţie devin obligatorii la 50 de metri de şcoli, iar la propunerea Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, se închid cazinourile, cu câteva excepţii.
Gheorghe Cojanu a declarat, miercuri, că masca de protecţie va fi obligatorie la o distanţă de 50 de metri de şcoli.
„Au fost sesizări de la cetăţeni care stau foarte aproape de şcoli. Ne-am gândit şi la copii, şi la părinţii lor că totuşi distanţa de 100 de metri impusă şi în alte judeţe este prea mare. Ei vor să aplice masca pe nas şi gură la o distanţă mai mică. Astfel, Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă a hotărât ca această distanţă să fie micşorată la 100 de metri”, a spus Cojanu.
O altă hotărâre a fost făcută la propunerea a doi membri din cadrul Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti. Aceştia au solicitat interzicerea jocurilor de noroc şi a cazinourilor pe raza Capitalei.
„S-a emis această propunere cu amendamentul că nu sunt interzise pariurile şi loteriile care eliberează bilet. Aţi văzut că la loterie se păstrează distanţa când se duce la ghişeu, pune numerele şi aşteaptă afară. Acolo nu e o problemă”, a mai spus prefectul.
În ultimele 24 de ore, în Capitală au fost înregistrate 514 cazuri noi de COVID-19, iar de la debutul epidemiei până în prezent sunt 20.306 cazuri.
Multumim pentru implicare https://mascacustil.ro/

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de Marius Coltuc:

‘Tu cu cine vrei să rămâi?’ este cea mai urata intrebare pe care o poti adresa unui copil
Masca transparentă MASCA CU STIL este soluția ideală pentru diferite activități în care comunicarea față în față este importantă. Zâmbiți din nou!
MASCACUSTIL.RO este singurul site din Romania care vinde masti transparente .Vezi si masca pentru copii Masca transparenta poate fi cumparata online cu 19,9 lei
MALLCOPII.RO devine cel mai mare site destinat copiilor putand cumpara sau vinde jucarii,imbracaminte,incaltaminte,lol si altele online Vezi acum!
Coltuc si asociatii sai este lider pe segmentul de recuperare creante firme de peste 17 ani si va poate ajuta cu succes la recuperarea datoriilor Vezi coltuc.ro