Restrictii luate in Bucuresti!

Toate restrictiile luate in Bucuresti – Masuri Anti COVID-19 in Bucuresti
Urmeaza pacanelele si cazinourile!
Decizii rapide de la Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti. O nouă serie de restricţii pentru Capitală: Masca devine obligatorie la 50 de metri de şcoli. Cazinourile se închid
Noi restricţii au fost impuse, de miercuri, în Capitală, a anunţat, miercuri, prefectul Gheorghe Cojanu. Măştile de protecţie devin obligatorii la 50 de metri de şcoli, iar la propunerea Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, se închid cazinourile, cu câteva excepţii.
Gheorghe Cojanu a declarat, miercuri, că masca de protecţie va fi obligatorie la o distanţă de 50 de metri de şcoli.
„Au fost sesizări de la cetăţeni care stau foarte aproape de şcoli. Ne-am gândit şi la copii, şi la părinţii lor că totuşi distanţa de 100 de metri impusă şi în alte judeţe este prea mare. Ei vor să aplice masca pe nas şi gură la o distanţă mai mică. Astfel, Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă a hotărât ca această distanţă să fie micşorată la 100 de metri”, a spus Cojanu.
O altă hotărâre a fost făcută la propunerea a doi membri din cadrul Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti. Aceştia au solicitat interzicerea jocurilor de noroc şi a cazinourilor pe raza Capitalei.
„S-a emis această propunere cu amendamentul că nu sunt interzise pariurile şi loteriile care eliberează bilet. Aţi văzut că la loterie se păstrează distanţa când se duce la ghişeu, pune numerele şi aşteaptă afară. Acolo nu e o problemă”, a mai spus prefectul.
În ultimele 24 de ore, în Capitală au fost înregistrate 514 cazuri noi de COVID-19, iar de la debutul epidemiei până în prezent sunt 20.306 cazuri.
Multumim pentru implicare https://mascacustil.ro/

DATE DE CONTACT

Nume: Coltuc Marius Vicentiu
Functie: Administrator
Email: contact@coltucsiasociatii.ro
Telefon: 0745150894
Website: Mascacustil.ro
Cuvinte cheie: bucuresti,masuri,covid,masca,masca cu stil

Alte Articole de 621 :

Masca transparentă reutilizabilă

Masca transparentă MASCA CU STIL este soluția ideală pentru diferite activități în care comunicarea față în față este importantă. Zâmbiți din nou!

mascacustil.ro Vinde masti transparente

MASCACUSTIL.RO este singurul site din Romania care vinde masti transparente .Vezi si masca pentru copii Masca transparenta poate fi cumparata online cu 19,9 lei