Rezultatele Targului „Primavara in Culori”

Targul PRIMAVARA IN CULORI, din comuna Livezeni, judetul Mures s-a incheiat, dar bucuria si amintirile frumoase au ramas in inimile copiilor comunitatii. S-au realizat obiecte minunate, s-au descoperit talente, s-au legat si consolidat prietenii, toate acestea contribuind la dezvoltarea personala si sociala a participantilor.

Le multumim voluntarilor, acesti oameni inimosi, care au raspuns invitatiei si au ajutat la punerea in practica a atelierului de confectionat martisoare, care i-au supravegheat și i-au ajutat in reusita muncii pe copiii care au participat la ateliere.

Multumim firmei Art Hobby Creativ  care ne-a oferit cu atata generozitate materialele, pentru ca acesti copii sa poata construi, picta, desena si socializa.

Multumim “Academia Istetilor”, in special domnisoarei Cristina Varodi, pentru modul in care au raspuns cererii noastre, pentru prietenia si timpul lor, pentru rabdarea si implicarea activa in activitatile desfasurate cu ocazia  Atelierului PRIMAVARA IN CULORI.

Asa cum spunea Constantin Brancusi: “Artistul cand nu mai este copil a murit demult”.

Evenimentul s-a desfasurat in cadrul proiectului „Masuri integrate pentru combaterea saraciei si a marginalizarii in Livezeni” derulat de catre Primaria Livezeni si partenerii sai: Asociatia pentru Inovare Sociala, Scoala Gimnaziala “Benedek Elek” Livezeni, Fundatia Crestina Rhema si Unic Sports. Obiectivul general al proiectului vizeaza diminuarea fenomenului de excluziune sociala si saracie in comunitatea marginalizata din comuna Livezeni, judetul Mures. Acesta se  realizeaza prin furnizarea de servicii integrate de crestere a accesului si a participarii la educatie, sprijin pentru accesul si mentinerea pe piata muncii, sustinerea antreprenoriatului, furnizarea de servicii medicale si sociale, imbunatatirea conditiilor de locuit, asistenta juridica pentru reglementarea actelor, adresate membrilor comunitatii marginalizate din comuna Livezeni.

Daca doresti si tu sa te implici in sustinerea acestei comunitati afla mai multe detalii pe pagina de web: www.vector-mures.ro, pagina de Facebook VECTOR Mures : www.facebook.com/Vector-Mures-632752320513874/, sau scrie-ne pe adresa de e-mail : contact@inovare-sociala.ro

DATE DE CONTACT

Nume: Asociatia pentru Inovare Sociala
Email: livezeni@inovare-sociala.ro
Telefon: 0762 248 195
Website: www.vector-mures.ro
Cuvinte cheie: martisor mestesugar copii ziua mamei targ atelier Livezeni Mures

Alte Articole de 811 :

Voluntar cu Mestesug

Daca esti artist popular, mestesugar sau doar vrei să ajuti, vino in Livezeni si fii alaturi de noi la organizarea targului de Martisor!