S-a stricat radio-ul masinii. Ce fac?

01

Este posibil ca sistemul stereo auto să nu fie o parte vitală a capacității mașinii tale de a te duce acolo unde trebuie să mergi, dar este totuși important pentru sănătatea ta! La urma urmei, ce este mai rău decât să fii prins intr-un blocaj neașteptat, in trafic? Să rămâi nemiscat într-un ambuteiaj, fără muzica preferata sau macar un radio care să ajute să treacă timpul?!

Și din moment ce un radio te poate ajuta să ramai treaz și atent cand pornesti intr-o calatorie lunga si ai mult de sofat, chiar merita ca aceasta componenta a masinii sa functioneze ireprosabil, nu-i asa?

Ce faci insa cand radio-ul masinii se strica? Cauzele pot sa fie multiple: amplificatorul este defect; au aparut probleme de cablaj; antena nu mai functioneaza; ai pierdut codul; s-au stricat sigurantele.

Merita sa il repari, sa consumi timp, energie si bani pentru a-l repune pe picioare? Are rost sa cumperi un alt radio, nou, cu cd, mp3 sau redare USB?

Noi spunem ca NU! Iata de ce:

Este momentul sa faci trecerea la o navigatie aftermarket – un sistem multimedia care sa iti permita sa asculti radio, mp3, muzica online si sa te bucuri si de functiile de navigare de care ai atat de multa nevoie (si pe care poate le foloseai prin telefon sau un GPS distinct)! 

Cand alegi o navigatie cu Android (preferate de tot mai multi romani) ai doar avantaje!

  1. Te bucuri de o instalare simpla, rapida si fara costuri mari

De multe ori, tot ce trebuie sa faci este sa inlaturi vechiul aparat si sa conectezi noul sistem multimedia.

  1. “Iesi ieftin”!

Produsele de acest tip sunt “pentru toate buzunarele”, iar daca alegi ceva ieftin, iti raman mai multi bani pentru combustibil, alte accesorii auto sau chiar si pentru concediu!

  1. Orice masina este servita

Aproape orice autoturism isi gaseste piesa perfecta! De la Dacii, pana la Mercedes.

  1. Asculti muzica si vorbesti direct prin boxe

Telefonul se conecteaza prin cablu/Bluetooth pentru a convorbiri telefonice (ai acces si la agenda telefonica) si redarea de muzică direct în boxe (prin funcția A2DP). Poti folosi radio, redare USB sau serviciile de muzică la cerere: Spotify, Google Play Music și Pandora.

  1. Mereu online

Cu un astfel de dispozitiv te poți conecta la internet prin Hotspot sau Dongle 3G. Ce poti face “aici”? Aproape orice! Poti folosi orice aplicatii de mesagerie – de la Facebook Messenger, pana la WhatsApp si Telegram. Ai YouTube, ecrane de excelenta calitate, multi-touch, permitand atingeri, glisari si trageri – precum pe telefon sau tableta.

  1. Nu esti niciodata “pe cont propriu”, in trafic

Gratie functiei GPS, disponibila prin aplicații online (Waze, Google Maps) sau offline (iGO, Sygic, HereGO).

  1. Siguranta deplina – camere video integrate

La mare parte din noile navigatii dedicate, cu Android, poți atașa o cameră de marșarier pentru a parca în siguranță ori … o cameră trafic DVR pentru a înregistra orice posibil incident în timpul drumului parcurs.

  1. Comenzi rapide

Conectezi si alte comenzi de pe volan ori alti parametri ai masinii, prin cambus extern (chiar si clima).

Te-ai convins deja? Gaseste cele mai bune navigatii auto cu Android si alte accesorii auto in oferta AutoDrop.ro!

autodrop - navigatii auto aftermarket

Alte Articole de 1 :

venit-instabil

4 trucuri pentru un venit instabil

Cum faceti fata cheltuielilor cu un buget neregulat? Luati in considerare aceste patru strategii pentru a va ajuta sa bugetati cu un venit variabil si sa castigati incredere financiara. Este...

test-de-sarcina

Simptomele precoce ale sarcinii

Desi poate parea ciudat, prima saptamana de sarcina se bazeaza pe data ultimei perioade menstruale. Ultima ta menstruatie este considerata saptamana 1 a sarcinii, chiar daca inca nu ai fost...

pexels-curtis-adams-3773573

Mobila de bucătărie în sincron cu cea din living

De multe ori, în locuințele moderne, bucătăria este o extensie a sufrageriei. Așadar, tot mai mulți designeri de interior recomandă ca mobila sufragerie să aibă aceleași tonuri cu cea din...