Scapa de „coaja de portocala” cu un tratament anticelulitic

De ce sa alegem un tratament anticelulitic?

Din trecut si pana in prezent multe din femei s-au confruntat cu celulita, insa ea isi poate face aparitia si in randul barbatilor. Celulita reprezinta acel aspect neplacut al pielii, iar aparitia acesteia este determinata de mai multe motive, precum alimentatia nepotrivita, luarea in greutate sau chiar genetica umana . Aceasta afecteaza frecvent posteriorul, abdomenul si picioarele. In acest caz, putem apela cu incredere la un tratament anticelulitic.

Acum ca ne aflam in plina vara, a venit momentul sa iei atitudine si sa adopti un stil de viata mai sanatos. Fa mai multa miscare si alege o alimentatie echilibrata. Desigur, cel mai bun rezultat se va observa cand acest proces va fi completat cu un tratament anticelulitic. Poti beneficia chiar acum de un astfel de masaj doar la clinica de remodelare Fysiogand.

Cum se efectueaza acest tratament anticelulitic?

Pe langa faptul ca acesta este foarte benefic pentru corpul dumneavoastra, de asemenea, este si un remediu natural impotriva celulitei. Apeland la aceasta metoda, procesul de scadere in greutatea si eliminarea grasimilor, respectiv, a celulitei se va accelera instant.

Se folosesc mai multe metode si tehnici pentru a scapa de aspectul de coaja de portocala. In functie de preferintele oricarui pacient, dar tinand cont si de aspectul problemei, se vor aplica diferite tehnici personalizate de tratament anticelulitic. Exista posibilitatea sa fie utilizat si un bat de bambus, dar in majoritatea situatiilor, se aplica miscari de presiune sau de lovire cu toata palma.

Principalele beneficii

Insotit de o viata activa, o alimentatie corespunzatoare, ne putem bucura de rezultate remarcabile, de lunga durata deoarece un tratament anticelulitic este un remediu natural impotriva celulitei. Astfel, principalele avantaje ale acestui masaj sunt:

  • Tesutul adipos este indepartat;
  • Tonusul muscular este imbunatatit si mult mai flexibil;
  • Prin aceasta procedura ridurile sunt diminuate, iar simptomele alergiilor reduse;
  • Sindromul premestrual poate fi diminuat prin masaj anticelulitic;
  • Femeile vor avea parte de sani mai ridicati si mai tonifiati;
  • Toxinele din organism se vor elimina usor si rapid;
  • Flexibilitatea tonusului muscular va creste semnificativ;
  • Circulatia sanguina se va imbunatati si ea, de asemena;
  • Elasticitatea pielii va creste.

Profita de preturile avantajoase ale acestui tratament anticelulitic la clinica Fysiogand

Clinica de remodele corporala Fysiogand este o clinica din Bucuresti care dispune de numeroase proceduri de infrumusetare si slabire accelerata. Ofertele promotionale cuprind pachete cu durata de 30 de minute/10 sedinte de masaj anticelulitic, pornind de la 480 lei.

DATE DE CONTACT

Nume: Fysiogand
Functie: Manager
Email: office@fysiogand.ro
Telefon: 0727679670
Website: http://www.fysiogand.ro/
Cuvinte cheie: tratament anticelulitic

Alte Articole de 810 :