Scapa de facturi uriase la incalzire cu aceste trucuri de iarna

Scapa de facturi uriase la incalzire cu aceste trucuri de iarna

Iarna, deși este un anotimp frumos, mai ales în perioada sărbătorilor mult așteptate, poate crea probleme în special prin diminuarea bugetului. Cheltuielile cu încălzirea sunt foarte mari indiferent de zona în care locuim sau de tipul de locuință. În vederea rezolvării pe termen scurt, poți reduce aceste probleme dacă apelezi la economii sau împrumuți bani online (lån penge online)și achiziționezi un convector rentabil sau lemne de foc, în caz că locuiești la casă. Dar pe termen lung, sunt importante câteva măsuri pe care le poți aplica fără prea mult efort.

Mai întâi este necesar să oprești risipa de căldură prin intermediul pereților, ferestrelor sau ușilor. Ideale sunt geamurile termopan, tavanele false, camerele mici și sistemele de termoizolație de bună calitate. Dacă locuința îți permite, poți face o investiție și poți placa cu rigips pereții de la interior. Cu o astfel de îmbunătățire, eficiența energetică crește și vei avea cu câteva grade mai mult la interior în anotimpul friguros. Poți apela la un truc des folosit, și anume să așezi între perete și calorifer o folie de aluminiu care are rolul de a redirecționa aerul cald în cameră, prevenind astfel pierderea căldurii.

Dacă aveți ferestre cu rame din lemn, există posibilitatea montării unui nou geam pentru a crește capacitatea de reținere a căldurii din interior. Există din păcate un revers al acestei metode, și anume diminuarea luminozității. Apelând la specialiști, puteți să etanșați atât ușile cât și ferestrele cu garnituri de cauciuc. Veți avea surpriza să observați că pierderile de căldură se vor diminua cu 15% aproximativ. În ultimă instanță, foarte bune sunt și soluțiile tradiționale cu apărători la uși și ferestre. Achiziționați rulouri speciale din material pentru uși sau ferestre sau confecționați dumneavoastră câteva pe care să le aveți la îndemână. Dacă vreți să aerisiți și să faceți curat în casă, este bine să deschideți ferestrele pentru puțin timp și mai des. Astfel veți lucra pe căldură, iar casa dumneavoastră va fi și curată, și călduroasă.

Dacă asiguri încălzirea prin intermediul unui calorifer, atunci va trebui să le acorzi o atenție sporită și să le întreții frecvent, vopsindu-le și verificând posibile fisuri. De asemenea, din când în când caloriferele se aerisesc prin deșurubarea ușoară a robinetului pentru a lăsa aerul să iasă afară. Fiți pregătiți cu o cârpă și un lighean mic, deoarece s-ar putea să pice puțină apă. Nu așezați obiecte de mobilier chiar lângă calorifer, deoarece pot împiedica distribuția eficientă a căldurii la interior. La fel și în cazul draperiilor groase, pentru că și acestea pot stopa încălzirea camerei dacă stau prea aproape de calorifer.

Chiar dacă sunteți cu ochii pe consumul de combustibil sau pe numărul de kilowati, este ideal să încălziți toate camerele casei, dar puteți să faceți asta în mod neuniform. De exemplu, pe hol sau în dressing, temperatura poate fi mai mică cu 3-4 grade. Pe de altă parte, factura la energie poate scădea simțitor dacă creșteți temperatura la frigider și dacă folosiți becurile economice.

Se anunță zile friguroase și te-au depășit greutățile? Colac peste pupăză, deși ai făcut eforturi și ai cumpărat lemne de astă vară, se pare că nu au ajuns, iar acum factura de curent s-a dublat? Apelează cu încredere la un împrumut prin SMS de 1000 ron (sms lån 1000) minim și vei trece mai ușor de aceste griji. Sănătatea este mai importantă, iar bănuții îi vei putea rambursa mai ușor.

Alte Articole de 1 :

Ai nevoie de servicii grafica Hai sa vorbim!

Ai nevoie de servicii grafica? Hai sa vorbim!

Designul grafic sau servicii grafica reprezinta un proces de creatie care trebuie sa transmita un mesaj convingator si bine orientat spre publicul tinta. Contactul intre un furnizor de servicii sau...

ecomunicate

Unde poti paria pe Gala Premiilor Oscar 2021?

Ediția cu numărul 93 a Premiilor Oscar este programată pe 26 aprilie, atât în Dolby Theatre cât și în Union Station din Los Angeles. Acest eveniment este considerat unul dintre...

image001

Pariază ca profesioniştii!

Jocurile de noroc sunt într-o continuă creştere de popularitate. Şi de ce să nu fie aşa atâta timp cât îţi iei porţia de adrenalină şi realizezi şi câştigurile pe care...

agrotextil-produs-de-calitate

Agrotextil: produs de calitate, ieftin, util!

Literal, în fiecare al doilea articol despre grădinărit veți găsi recomandări pentru a acoperi suprafața grădinii cu un strat de mulci. În același timp, cel mai bun tip de material...